dimarts, 8 de setembre de 2015

SOM-HI!!!!!!

La Sortida FANATIK/ UCA de diumenge havia d'encapçalar el Blog Si o si!

Doncs si, tinc el bolg una mica "descuidat", en escrits, o entrades, que no en pensaments. Tinc un problema, i es que pel cap em passen mil històries, i quan dic històries, em refereixo a temes que serien molt interessants de posar i explicar aqui, temes que segur que serien d'interes per a molts.....el problema es, que el dia te 24 hores, vaja , les mateixes que tenim tots, però no m'explico el perque, les meves s'em fan massa curtes....ni un sol dia, NI UN! puc anar a dormir pensant: Ho veus, avui ha estat un dia relexat. Potser m'ho busco jo ( casi segur que si ), i es que la frase tipica de " qui no te feina s'en busca" me la puc aplicar al 100%,  de fet, ara ja diria, que no me la busco, em ve sola, i tot i que de vegades m'arribo a atavalar, es tant lo que m'agrada tot el que te a veure amb tot aquest mòn de les bicis, que esgoto els minuts i les hores del dia al màxim, per tal de poder anar a dormir amb el sentiment d'haver fet,d' haver après, i d'haver memoritzat, tot allò que el meu subconscient, em diu que haig de saber, que no es POC!!!

Estem en ple procès de presentacions de gama 2016 en totes les marques, vaja, novetats a tope, i el que mes em preocupa, novetats, de les que creen addicció, però de les que desprès et diuen que fins no se quan, no hi haurà disponibilitat.....i clar, els que em coneixeu, sabeu que any rere any, alguna cosa o altre preparo, i aquest any, PER FI, toca la intruducció dels discs a la  carretera...
El projecte ja fa dies el vaig descobrir, i si res no falla, es dirà Scott Addict Premium SL....a la dereta podeu veure la bici sencera que ha presentat Scott...i tot que que evidentment, la que  tinc, o les que tinc al cap son molt similars, tambè està clar que la estètica que vull buscar, es molt diferent a la que es veu, vull molta mes agresivitat...com? temps al temps, que es aviat encara.....i Scott per ara, ens vol fer patir amb els plaços d'entrega:).....aqui sota teniu el quadre, que es tal i com el rebrem a Fanatik.....imagineu com anirà muntat? s'acepten idees, encara que alguna la tinc molt clara:)
Scott Addict Premium Disc SL


Mica en mica, per els que us agrada la carretera, anire desvetllant el muntatge, ja aviso que no hi ha intenció d'escatimar en res, inclùs si Sram te disponible aviat el nou Sram Red eTap, si si, el que fa uns dies han presentat a l'Eurobike, sense cables i amb connectivitat wifi....aquest anirà muntat amb aquest quadre...

A mes, he vist moltes cosetes ja amb temes mes "estetico personals", Cascs....Roba......ufff, millor no en faig un  sermó, però es que de veritat, es un no parar! i si a mes, penso que d'aqui una setmana estarem a l'Unibike, on podrem palpar moltes de les coses que nomès he vist amb foto, em poso molt mes que nerviòs......em veig  aviat al metge a que curi aquesta falera de mes i mes i mes.....
Tema apart del material, hi ha les hores a damunt la bici, que no son poques, ni ho seràn. Estem portant les sortides a ratlla, assolint objectius, però per damunt de tot, he gaudit i disfrutat molt tot l'estiu, i el que esta essent la continuitat de l'estiu, no es queda enrrera. Diumenge passat, feiem una sortida que fa dies que voliem fer....FANATIK's/ UCA's....mes de 25 erem! poc mes i hem de demanar a trànsit que ens talli la carretera. Dies aixi s'han de repetir, un tòpic si, però la pura realitat, mes de 150kms i moments de tot, de tot menys per avorrir-se., pedalar amb persones aixi, es un gustàs....En Roger, la Martina, com a llavors d'aquest gran equip, i com no, la gent que els dona suport, han aconseguit formar un grup de gent impressionant...UCA's....repetirem segur, i si pot ser aviat millor!
La foto que sortia en Roger tambè, jo semblava geperaut! o sigui, aquesta ...es la unica en primera persona aceptable


Trobarem molt a faltar dies aixi a l'hivern....bon temps bones rutes, i sobretot, bons companys....mentre, aprofitem el que queda de bon temps, a TOPE! Jo ho faig, i es que per sort, a FANATIK BIKE, tenim tambè un equip en majuscules, i tot i que es impossible sortir amb tothom a l'hora, els dies que hi ha temps de fer una escapadeta de tardes amb grup, ens ho montem per fer-ho, i encara que no ho sembli , interiorment, la satisfacció es molt gran...i es que es la suma de persones, les que fan Grans les coses...Fanatik BIke es aixi:)

Un Coll de Bracons de Tarda.....un dia qualsevol!

En fi, em despedeixo i us deixo de donar la tabarra pensant que aquest cap de setmana llarg, el divendres pedalarem fort, La Mare de Deu del Mont , aprop de Besalu, ens espera, mes de 160 kms i mes de 3000+ m  .....casi res! 
I com no, la resta del Cap de setmana, la dedicarem a treballar per la Nostra primera gran Cursa organitzada per nosaltres, La Duatló FORMIGA ALADA..http://www.formiga-alada.cat, que tot i ser la primera cursa organitzada per nosaltres, hi estem posant tota l'alegria i ganes, perque desde la primera edició, sigui un esdeveniment com cal, on no buscarem molta participació...sinó que la gent que hi participi, marxi satisfeta i contenta, per això nosaltres hi posarem tota la il-lusió del mòn!


Marxo...ara si, nom`s amb una petita imatge del que vam veure dissabte a Andorra, que amb les mil coses que tinc al cap, casi no hi pensava, i carai! que vam estar mirant el campionat del Mon de BTT en directe, i això no passa cada dia!!!!
VALLNORD Campionat del Mon de BTT

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS