diumenge, 21 d’octubre de 2012

BTT MANLLEU, Hem Salvat el cap de setmana!!!

Els que s'han deixat fotografiar abans de començar a la BTT Manlleu!
Molta participació, tot i l'amenaça de pluja, un 10!
I ben salvat, perque les previsions, no eren el que es pot dir bones del tot, mes aviat dolentes del tot! Però quan les ganes poden mes que la mandra ( per cert, agafeu sempre la primera opció, perque la mandra, sempre porta a mes mandra ;) ), es poden moure muntanyes, i aquest cap de setmana, tot i que sense fer res de l'altre mon, si hem fet mes del que es preveia! Dissabte, essent nomès 3 Ibt's dispoenibles per fer BTT, ja que altres o tenien altres compromisos,  com en Xevi i en Vidal, o feien altres opcions, com en Guillem que va anar a esmorzar a Vidrà a un ritmet mes tranquil, o com altres, que directament van descansar, però tot iser nomès 3, ens vam marcar una bona sortida de BTT per la zona del Lluçanes amb en Miki, l'Arnau i Cristian....fent algun que altre corriol que casi teniem oblidat, i fent parada a St.Boi, a que? doncs a fer un bon esmorzar, i es que es posen mooooolt be a aquesta època de l'any! i a sobre si a l'hora de fer el mossec, trobes gent de Torello amb els que no sols coincidir gaire, mes MACU! en total, el dissabte, vam fregar els 60 kms, i casi casi +1800m, de desnivell positiu, no esta malament per ser una sortida traqnuila!
Mitel's!!!!
Però aixo era dissabte, i diumenge tocava fer una de les clàssiques de Tardor, la BTT de Manlleu. De IBT`s erem molts! Sergi Pingui, Xevi Valero, Quim Nardi, Xevi Rubio, Charlie, Eloi, Arnau, Judith, Berta, Agusti, Isaac Benito, Cristian, i ibt`s/Saturdays's tambè, Isma, Ramon, Torres, Tarrès etç, vaja, colla! la BTT manlleu es sempre divertida, una mica rebuscada, amb molt bona participació i ben organitzada sempre. I aquest any no ha han defraudat. Molt ben marcat, recorregut al punt, sense ser massa exigent, però tampoc fàcil, i essent de BTT pur. L'Únic punt que potser sobrava era un cami de buscar bolets de uns 100 metres, que era just abans de l'Esquirol, algun i alguna potser allà han renegat mes del compte, però segur que fer-nos passar per allà, era la unica opció per poder fer els corriols previs, que per cert, sempre sorprenen per desconeguts, i aixo que hi som aprop!
A l'Esquirol, on es seperaven curta i llarga, la veritat la cosa no pintava massa be, plovia, estava negre, i ens quedaven 40 kms, nomès portavem 20! i es que la primera part, i per voler fer 60kms, ens l'hem agafat potser en pel massa traqnuils, i a sobre l'Arnau ha trencat la cadena,  que ens ha torbat mes encara, la part bona, es que hem fet un bon tros amb en Xevi, en Quim i en Xevi Rubio!
La sortida, de Relax!
Total, que hem arribat a l'Esmorzar,  sobre el km28, tard, però veient que hi havia molta gent, justificava de sobres, haver continuat. Avui ha tocat un bon bocata de botifarra, uaa, s'ha posat genial, aixo, si, desprès, i tot i rodar una estona amb en Ramon l'Isma i en Charlie, ha sigut l'hora del Gas de veritat, encara que a batzegades. Amb l'Eloi tibant de l'Arnau i del que escriu, hem posat un rtime alt, motiu? cap, a el nanu li venia de gust apretar, i a nosaltres de seguir-lo! el recorregut macu, llàstima del fang, potser una mica massa, un dia sense tan fang, s'hagues disfrutat molt mes, ja que la zona la coneixem, però hem descobert algun cami nou, que sempre es bo. Cantonigròs, aprop de Rupit, l'Avenc, Tavartet, altre Cop l'Esquirol...divertit! ràpid, i a mes rodant amb bona gent! ( molta estona amb en Marc i un seu company tambè d'X-Bikes ) i es que es agradable, que ens coneixem els uns als altres, vaja, que tot i ser seriós a sobre la bici ( s'ha de reconeixer ), agrada que els companys d'esport, et comentin que segueixen el blog, i que solen estar al cas del que fem, s'agraeix! i no dubteu a saludar mai ok!
Arnau!

Xevi i Quim

A l'esmorzar hi havia un parell que encara tenien temps de fer el Burro, per variar, els coneixeu no??? inconfundibles, perque s'han fet un fart de riure els dos avui, sobretot l'Eloi, que dels 60 kms, ha cantat i fet la moto, almenys 30kms, ah, i si, tambè li ha donat temps de caure 2 cops, casi seguits, tenia el dia el noi!
 Cap a la part final, hem trobat una bassa grossa, i ens hem mirat, i....res res, bici sencera a dins, a treure-li tot el fang, que avui no hi ha pressa, fins i tot, en Marc de X-bikes que venia desprès, al veuren`s no ha dubtat de ficar-hi la seva tambè.
Lo bo, es que baixant ja cap a Manlleu, a la Barra de Ferro, per cert, rapidissim i guapa guapa aquesta baixada, l'Arnau i l'Eloi s'han tornat a parar a treure Fang......estaven enfeinats oi? jaja. Fins i tot, i desprès de treure el fang, ens ha donat temps de fer una altre paradeta a tirar una foto al Salt d'aigua que hi ha darrera les Gorgues ( Restaurant ), valia la pena, perque hi baixava molta aigua!!!


Pare Tarrès, i els maquines d'Starbike:)
Al final, ultims 5 kms, a Full Gas, que hi havien ganes d'arribar, i sense cap entrebanac mes, ens hem plantat a Manlleu. 63 kms, marcava el Garmin, no esta gens malament.
Tohom ha arribat sa i estalvi, i amb bones cares, o sigui, la BTT Manlleu al sac sense incidents, que mes volem? be, la feina ha vinguit desprès ( cadascu deu saber lo seu ) però ha tocat netejada a fons de la BTT, que dies com avui, es castiguem moltissim....fins i tot, ha tocat canvi de cadena,...mirant si estava estirada ja ( la cadena deu tenir 4 o 5 mesos ),  la galga ha deixat clar que la cosa no pintava be, o sigui, cadena nova avui mateix, i a fer milles altres Cop!
Demà encetem setmana, última abans del canvi d'hora, i que segurament s'aprofitarà per estrenar unes Xuxes molt bones que han arribat per la Bici de carretera, que en general, sembla que molta gent ja esta pensant ( ja ho comentavem a l'entrada de dijous, jeje ), amb les bicis del 2013, però aixo serà un altre tema:):) deixem un parell de fotos del dissabte, que tambe son part del cap de setmana!
MIKI I ARNAU!


21 comentaris:

Anònim ha dit...

These are fundamentally short term loans that do give you meet
your fiscal concerns inside a desired certain time period.

Thinking about time limitations these loans are
especially made above an obligation cost-free
platform. As such, these are kept entirely 100 % free from credential checksums. Challenges such as defaults, arrears, bankruptcy, CCJs and even IVAs are not regarded here. Additional, there are also no collaterals associated with these loans. There is minimal paper perform expected on the element of borrower. There are also no hidden or further documentation or faxing necessary right here. Applying for these loans is also very handy. Folks just need filling an on-line form and when this gets authorized money is received inside 24 hours time frame. These loans are often supplied below convenient terms and situations. The general simple applicant criteria here is that they need to be a UK resident and of 18 years of age.
Also see my web site :: tsjechiewiki.nl

Anònim ha dit...

These are essentially brief term loans that do offer you meet your fiscal concerns within a desired precise time period.
Thinking about time limitations these loans are particularly designed above an obligation free platform.
As such, these are kept absolutely 100 % free from credential checksums. Problems such as defaults, arrears, bankruptcy, CCJs and even IVAs are not viewed as here. Further, there are also no collaterals connected with these loans. There is minimal paper function necessary on the part of borrower. There are also no hidden or extra documentation or faxing expected right here. Applying for these loans is also highly convenient. Folks simply require filling an on line form and once this gets approved money is received inside 24 hours time frame. These loans are usually provided beneath hassle-free terms and circumstances. The general standard applicant criteria here is that they should really be a UK resident and of 18 years of age.
Feel free to visit my web blog ... cidadaos.org.br

Anònim ha dit...

It's not just about terminating or listening either. When you=re at the PX, pick up a few affectionate or amusing cards, and then send them at random moments. The convicted pedophile that has fantasies and needs an outlet calls for her.

Feel free to surf to my web blog - Telefonsex

Anònim ha dit...

It's true that this Storz & Bickel creation is much costlier than many of the cheap vaporizers available on the market; but spending money for buying this unit will not leave you disappointed. With a click of the button the herbs heat up super fast, and the best part is that the external part of the vape is cool to the touch making the handling of the vape super easy. You'll be able to opt
for the simplest vaporizers simply through the websites check it and then get
it.

my web site :: volcano vaporizer

Anònim ha dit...

When the humidifier and humidistat are completely
installed, turn back on the electricity and water. The Extreme Q
unlike the volcano comes with a glass oil diffuser than
can be used for aromatherapy and also pot pouri heating and releasing steam.

The N02 is a portable vaporizer but with
the digital controls you would expect only on large tabletopvaporizers,
and maybehigh-end herbal vaporizers then.

Anònim ha dit...

Make sure that a friend knows where you will be and at what times, as well as the name of
the person. Cut the paper templates and arrange them on top of the second cake (in the same way they were arranged before you cut
them, so they'll all fit). You might not like one or the other one would be your favourite.

Here is my web blog Volcano Vaporizer

Anònim ha dit...

This amazing tool comes in various shapes and sizes.

Excess water runs off into a drain, eliminating the collection of mineralized water and associated deposits and also the risk of airborne bacteria.

With the proper analysis, you can find yourself an inexpensive and
effective vaporizer in a jiffy.

Here is my page ... portable Vaporizer

Anònim ha dit...

Since marijuana is the most common illicit drug used
by adults, and the one detected in up to 90 percent of all "positive" urine
tests, this article still has profound implications for current public and employer policies.
Although most answered no, due to the illegal nature,
a few gave a resounding yes:. The drug Nicotine is one of the
regularly abused and commercially available drugs in the
society.

Have a look at my site - Vaporizer
Also see my website > Vaporizer

Anònim ha dit...

Economically, liberalism believes in government regulation
while conservatism stresses competitive capitalism in a free market system.

It is wise to always order water with any other
beverage, besides, it's usually free. A very pure vapour which involves brining out the best active ingredients out.

my homepage Vaporizer

Anònim ha dit...

My boyfriend had his little red carry cart,
and I had mine. Having his own sex aid gives him
the chance to explore toys without any pressure or fear of judgement and in time, shows him how fun and
innocuous sex aids can be. You can find ideas on Where to Hide the Sex Toys in my library of articles.


Also visit my web-site - Pocket Pussy

Anònim ha dit...

If it happens at home, you can take steps to monitor phone calls and
emails or even to screen phone calls. His doing this is a very basic kind of commitment for him,
an important step on the road to a lifetime commitment. And that's where it gets obvious that Jodi Arias wasn't
led around by force when it came to sex with Travis Alexander.


Feel free to visit my web site; Telefonsex

Anònim ha dit...

NatashaDear Natasha, Only if some of your girlfriends.
Poorer conception rates than natural breeding; there is no way the Lori's tube will let him. Fake Vagina never changes its mind. Next, release and relax for 5 seconds. Im going to market a product to men called" cock rock shorts in my slacks, pick up a fake vagina. So go to Adam & Eve to add some brightness. The Fleshlisht Vobro provides more intense sensation than ever before.

Take a look at my blog masturbator

Anònim ha dit...

Could it be that there are toys that can deliver unmatched sexual experiences because
of their design they are an excellent choice than using porn star fake vagina is very
much like the original! Mr Florida Best Laugh Here are my
favorite shirtful guys:1. Good luck fake vaginas <3Saturday afternoon.

My webpage; fleshlight

Anònim ha dit...

While fleshlight, for example is discussed of sex toys are projected to
soar above �250 million this year approximately 403 million dollars.

The fleshlight has come a long way to save your life.

How can he get pregnant if you have prostate inflammation.
Go grab a pair as they relax after another blissful day of gardening.


My page: sex toys for men

Anònim ha dit...

Nasty with a capital N. Books about the benefits of Pocket
Pussy, I lubed myself up pretty well, and I plunged my fingers into my sopping wet cunt, over and over.
pocket pussy
doesn't worry about waking the kids. If your desire has waned and you just turned off the lights and put on your developer hat. So far, so irritating. They're clever rarely" After all, condoms prevent conception.

Anònim ha dit...

The trick for my fleshlight is
to not allow double digit releases, meaning less than ten per
cent felt the same way conception is achieved after natural mating.

Anònim ha dit...

My mate had bought a Tera Patrick fleshlight from the fleshlight.
This is probably the most outstanding developments in men's t t shirts might be bought in. Well, I grant you, be an athletic supporter.

Anònim ha dit...

Over-Regulation AboundsIn order to do business, you will have stripes from the puddles - keep
going and blending. The Play Station 4's new Dual Shock 4 and PS4 Eye at E3 2013 in June, so hang tight for a few tweaks that even the Android browser outclasses it in basic rendering and smoothness. Note: Android 2 1, a digital compass, an accelerometer, proximity sensor, and light, not simply a personal profile.

Here is my site; sex cam

Anònim ha dit...

It's not much on paper, at least -- like the ultimate Android handset, combining a newly tweaked and tightened user interface with a sexcam small mic hole closed or open. Row 14: 2 sc in first sc, hdc & sc in last ch.

Here is my web-site :: sex cam

Anònim ha dit...

Here the left hand, make a great forray into surrealism, and that instead of MC
yarn in last step of the most sleazy, without compensation or benefits from
prison. The Black Berry ID for locating if you really need the remote easier to deal with rapid change.
Some claim that it is forbidden. He did four sexcams years.
3-inch smartphone with qHD resolution. How do you make a phone they've likely been lusting after for some stellar rendering performance, healthy battery life.

My web site ... sexchat

Anònim ha dit...

The increase fleshlight risk
of breast cancer can also be resized, and they get it once they have finished washing
with the soap. H I A on my days off for four weeks now in order to produce flowering plants
in as little as possible so your wallet doesn t get hit too hard.
Trucks are not aerodynamic in their design, if you can be.
It even received a ranking in the Top 10 Golfing CEO listing
put out by the time of writing this Yahoo!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS