dijous, 2 de maig del 2013

BUSCANT ELS LIMITS.....

Estem a deu dies justos del que serà, per molts, l'objectiu principal de l'any, si, Terra de Remences.....està clar, que al calendari, potser hi arriba un pèl aviat, sobretot per els que desprès d'això, tenim objectius tambè, els quals alguns, estan a mes enllà de sis setmanes de Terra de Remences, es per això, que costa saber tenir el cos a tope durant tant de temps. Sense anar mes lluny, i parlant per enèssima vegada en primera persona, l'any passat pensava que arribava a Rmences en estat a tope de forma, i si, potser el temps no diu el contrari, vaja , que malament no va anar, ni molt menys, però quatre setmanes  mes tard, les sensacions, a Tracks del Diable Non Stop per exemple, el cos semblava que tenia el doble de força i gasolina, i que patir, li costava menys......segur que son sensacions que mes d'un o d'una heu experimentat....i que en un breu periode de temps, entre una setmana i un mes, els que no heu notat mai sensacions d'aquest tipus, aquest any potser les trobeu o noteu així, al cap i a la fi, cada cop som mes els que busquem millorar, els que busquem els nostres límits....i sempre hi ha un dia, que ens coneixem mes a nosaltres mateixos, i que , com no, acabem tocant sotre:). Això  pot resumir les sensacions de molts, a falta de pocs dies per un objectiu important, que es ......haure fet les coses be?
Abans d'atacar Rasos de Paguera
Petita introducció per resumir, el que estant essent els últims dies de canya nostres. Entre setmana cadascú fent com pot, però els caps de setmana, intentant ajuntar-nos,  i fer entrenos de molta calitat, anant a buscar el KO, que al final, uns mes aviat que d'altres trobem :).
Dimecres, i aprofitatnt el festiu, i sobretot, el bon temps que va fer, desprès de tants dies de pluja, ningú es va quedar a casa. Ja a les 7 del mati trobavem en Pingui l'Edu Monells i en Pep Juvanteny, que anven a Buscar el Coll de la Creueta, bona volta! els Jordi's del Maresme, triaven BTT ( tenen ganes de Terra de Maquis ja , i com no Pedals de Foc NON STOP ) i nosaltres, els que ens posavem d'acord vaja,  l'intenció era  d'una vegada, fer una volta dura, i sembla que ho vam aconseguir. Repte, Rasos de Paguera, però sense buscar ni el cami mes fàcil anant, ni el mes fàcil tornant. Arnau, Eloi, Xevi, Miki, Comellas, Edu, Pro, Barnoles, Cucu i Cristian,
En Barnoles ( Starbike ) tirava la foto!
Vam buscar la Trona ( St.Hipolit de Voltregà ) per començar, on per cert, vam trobar l?isma en Tarrès i en Vallejo que anaven a fer el que no van poder fer el cap de setmana passat amb la Saturday's. Llavors direcció Alpens, carretera plena de tobogans, on els "fogonassos " van estar a l'ordre del dia. Desprès terreny assequible fins el pantà de la Baells i Berga, on ja aqui els 19 kms de pujada fins a dalt de Rasos de Paquera, ens farien suar de valent.
A aquestes alçades ja va quedant clar qui te gas, i qui en te, però menys, i encara que no es tracta de donar noms, ( es per no posar pressió home! ) hi ha algú, que ha anat traien el cap timidament moltissimes vegades,  i que en general no ha estat de sort a les curses, però que com a Remences tingui bon dia, pot fer un paper genial, vaja, un cas com el d'en Cucu l'any passat, que va explotar...La pujada a Rasos de fet, la van liderar l'Arnau.....i el tapat:) ( no per nosaltres ) en Cucu, Cristian...i a pocs minuts desprès, si si, pocs, la resta arribant d'un a un. Realment es un port de muntanya dur, els cinc primers kms enganxen, i molt, i no regular-se aqui, pot ser determintant per el que queda de pujada, que es molt. En quan a pujades i sensacions personals, en general, va quedar clar que no era un bon dia, ningu tirava coets d'alegria, be, potser un parell si:) ! El Garmin, i sobretot, el Medidor de Potència ( quina gran eina, no fa millorar, en abosolut, però es un "xivato" genial per saber si estas o no estas on toca ) demostraven, que no estava essent una bona pujada. Amb 66 kgs, feia pocs dies, havia fet dos Colls de Bracons a 278 wats de mitja els dos, 4,21 wts/kg, que es el que compta de veritat, i la pujada a Rasos, va ser impossible mantenir els 260 wats, vaja, ni de tros, al final es va quedar amb 249wats.....havent donat els 278w, de dies abans, el temps a dalt, i per fer-se'n una idea, haguès estat uns 3 minuts menys.....això demostra clarament, que toca administrar be els esforços, i saber descansar.

Aixi estavem a Castellar de N'Hug...........una imatge val mes que mil paraules diuen!






Deixant a part els numeros, es pot dir que l'Ascenció en va deixar tocats. Seguent punt era Guardiola de Berguedà, o sigui, 15 kms de nacional picant amunt, per anar a buscar la Pobla de l'Illet, on aqui, pujariem fins a Castellar de N'Hug, 11 kms de pujada, que evidentment va deixar clar, que menys dos valents, la resta teniem els dopósits força buits. Sensacions gens agradables, però potser tenein els seus motius.....el ritme fins llavors havia set altissim, i portavem mes de 3000 metres de desnivell posotiu a sobre....





A partir d'aqui, quedava baixar a Gombren, Campdevanol, Ripoll i Torelló. La suma final es quedava amb 176 kms, i +3600 de pujada, o sigui objecetiu aconseguit....
Ara, i  mirant el cap de setmana ja, últim abans de Terra de Remences, i com no, buscant els límits finals ja, intentarem aplicar un últim dia d'intensitat, amb recorregut per decidir encara...llavors, ja, tocarà esperar, saber assimilar tot la feina feta i com no, esperar tenir i que ens acompanyi, un bon dia ....encara que d'aixó.....ja n'anirem parlant, no?
Apa, ens veiem aviat amb molts, i recordeu, la bici es vida, i es com remar a contra corrent.....quan ho deixes de fer, el riu se t'emporta........per tant......NO DEIXEU DE PEDALAR!!!!!!!


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS