diumenge, 26 de maig del 2013

DE TOT I PER TOTS!

Aixi es podria resumire el cap de setmana, perque a aquestes alçades, tots ens busquem la manera de fer el que creiem, o vaja, en molts casos, assistir allà on fa uns mesos ens vam inscriure, i que ara, arribant aquestes dates, i casi sense adonanr-nos, van arribant objectius mes o menys importants.
Miki, Charlie i Xevi, Puertos de Ribagorza
Lo mes important del cap de setmana, ha estat La Puertos de Ribagorza que s'ha fet a la Població de Graus. Marxa de carretera que any rere any s'està consolidant degut a les bonissimes opinions dels que hi van assitint desde fa alguna temporada ja. Aquest any, hi havia moltissima gent de la Plana, i com no, alguns de nosaltres, Miki, Xevi, Cucu, i com no, un Ibt's amb filosofia Saturday's, que eren la majoria per allà tambè, en Charlie i tambe en Sergi. Els resultats no els tenim encara, però en aquest cas, no eren objectiu, la idea era fer i passar un dia de bici exigent, però al hora disfrutant, i sembla que ho van aconseguir:).
L'Eduard Puigvendrelló, seguint el seu cicle de fer el campionat sencer de marxes de carretera de CicloPirineus, va estar present a la Marxa la Pallaresa, suspesa fa unes setmanes per culpa de la climatologia, i celebrada al final aquest cap de setmana.
Els que no corriem enlloc, ens vam buscar els nostres propis objectius, la majoria buscant BTT pensant ja en les cites importants que ens esperen. TransGermany, Terra de Maquis i Pedals de Foc Non Stop....
De fet, i per primera vegada aquest any, les hores setmanals han estat moltes mes amb BTT que amb carretera, es tracta d'anar-s'hi acostumant.

Zona del Cingles de Bertí
 Busquem fer molts quilòmetres i desnivell, i per fer-ho, fa dies que tenim pensades rutes, però el fred i el mal temps ens les fan abortar, i en consequencia, buscar alternatives, com la d'ahir dissabte....Vam descarregar el Track d'Osona Limits de l'any 2012, i sortint desde Torelló, la vam anar a buscar a Seva.
Eloi, Arnau, Comellas i Cristian.
No entrarem en detalls, però si es pot dir que la part que vam fer, es una volta maquissima, planera fins a Seva , evidentment, però un cop es puja al Brull, i es baixa a Aiguafreda, s'ha acabat el rodar ràpid, ja que hi han 20 kms de ascens dur i continu, amb pistes i tambè algun corriol guapissim.
La unica pega del dia, va ser que un servidor, va tenir un dia dolentissim en quant a rendiment fisic, de fet, i encara que els resultats no ho reflecteixin, les sensacions no estàn essent bones, aquest any,  cosa que fa ruminar que algo no està anant pel bon camí, falta un mes per la Pedals de Foc Non Stop, temps sufucient per arreglar o corregir errors...a veure que en soritrà....encara que de la mateixa manera que uns tenim males sensacions, altres, estàn euforics, Eloi, i Arnau fortissims, faràn si volen, una gran Terra de Maquis, i en David Comellas, havent deixat enrrera els mals dies, està desmostrant, que te la forma fisica ideal per anar a correr a Alemanya d'aqui poc mes d'una setmana. esta valent i motivat, i si el cap no li juga una mala passada, estarà a un nivell altissim:)
Evidentment, els Jordi`s del Maresme, ha seguit la seva canya particular, i es que ells, estaràn la setmana que ve aqui Torelló...els de fora corrent a casa, i els de casa, corrent a fora....som ben regirats a vegades...encara que al final, el que compta, es sumar i sumar ...si sumar, en tots els aspectes! Recordant la Tracks, val a dir que a part dels dos Jordi's, el Minardi team, amb en Valero, Toni i Quim Nardi, Emili, Xevi Rubio, i tambe Vicenç Jufre, en Sergui "pingui", l'Issac Benito, estaràn presents a la Tracks curta, un repte per molts d'ells, que esperem que aconseguieixin!

Muntanyola.....

No ens podem oblidar, que aquest cap de setmana, a Osona, hi ha hagut la multitudinaria Cabrerès, on l'Isaac Benito, Alex Molina i la Berta hi han estat presents. Falten fotos, i opnions personals de cadascú, a vegades dificil recopliar tot! però el que es clar, es que es a casa, i a la que surt una mica el sol, ninguú s'hi queda!
Ara, ja, tanquem,  un mes d'intruducció a la canya de veritat, i entrerem de ple al Juny, on es celebrerà tot el que hem descrit al principi, per el que hem entrenat de fet.....Nosaltres, els que mes al peu del canó estem, amb alguna exepció, que estaràn a la Tracks, estarem a la Cicloturista internacional de la SuperBonaigua, a la Pobla de Segur,  205kms amb +3600...patirem:)!!!!!







A la dereta, una imatge del riu que vam travessar amb l'Arnau a mitja setmana...em va portar collat tota la sortida, i per rematar poc mes i sen's emporta el riu!!



Ah....i encara que no es época de canvis de material, fa dies, que portem una cosa voltant pel cap, algo que fa molts dies que mes d'un ja ha provat, però  la idea, seria provar-ho amb una cursa realment exigent com es tota una Pedals de Foc Non Stop, de que es tracta? no es cap secret, es diu XX1, un plat, onze pinyons.....diuen que això nomès es per gent que esta molt valenta, i realment cada cop tinc mes clar, que no es aixi..de fet, tambè es creia ( encara que ara ningú hi pensi ) que els dos plats eren per gent molt valenta, i ara es el mes normal del mòn, tambè es veien les 29 fa dos anys, com a bicis pesades i lentes, i ara ningú no ho veu igual, o casi ningú... l'XX1 es una alternativa real...i hi han ganes de provar-ho de debó....a veure si ens es possible:)

Els Munts.....aprop de St.Boi de Lluçanès..fins aqui amb l'Arnau a "fondu"!!!

Ara a intentar planificar una bona setmana, tenint en compte que s'ha de umar moltes hores durant un parell de setmanes, i molta intensitat la resta, però fent cas a les sensacions, i sobretot , descansant!
Bona setmana a tots!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS