diumenge, 29 de maig del 2016

MOLTA MOLTA CÀRREGA amb un sol objectiu

Montserrat
Doncs si, ara mateix acabo de tancar 3 setmanes post Terra de Remences, on l'objectiu era sumar sumar i sumar......Reconec que no he fet bondat del tot, sobretot amb el que respecta el descans i alimentació, i es que a dia d'avui, per mi, costa ser estricte amb aquests detalls. POtser son els mes importants, però la mica de desconexió en busca de objectius alts, fa que una mica, desconectis de tot el que altres vegades, m'havia auto imposat, tot i això, el nivell, no es dolent del tot, el que em fa pensar, i nomès pensar, que podria fer mes bondat no?

Sortida etapa 2 Osona Limits
El tema dels discs amb les bicis de carretera sembla que ha tornat a la normalitat, jeje, sisi, tres setmanes desprès tot torna a la calma.....i mentre, ha donat temps de sumar toooota la intensitat i volum que buscava.

Vaig començar amb tres sortides amb tres dies, que sumaven 470 kms....Montserrat 200 kms una, Zona Cabrerés 100kms altre, i escapada a Gironade 170 kms ultima.....fent llavors entre setmana, sessions curtes suaus, i algun destell d'intensitat un dia......la setmana seguent, i per tocar una mica mica la BTT, tocava Osona Limits....215 kms de BTT amb 2 dies, que sumaven +6000 positius i mes de 12 hores de bici....Avituallament Osona Limits, Pantà de Sau
La veritat es que vaig disfrutar força, vaig tornar a coincidir amb companys que feia temps que no veia. Vaig tornar-me a passar moltes hores a sobre la BTT, que poc o molt, hauràn de servir per acostumar el cos al que serà passar-ne mes de 13 segur, a la Pedals de Foc Non Stop.....
Vam ser forces Fanatiks, vam disfrutar i patir tots, i crec que el regust va acabar essent el d'una experiéncia espectacular. Segurametn el segon dia m'haguessin sobrat alguns corriols al final...però es que ningu diu que la BTT sigui fàcil no??


Sortideta de Setmana amb part del Team Fanatik
Clar tot això nomes eren dues setmanesde volum, faltava rematar, i que millor que tornar-ho a fer amb carretera no? El temps es preveia bo aquest cap de setmana, ideal per sumar, i tot i que mooolta gent reservava el dissabte per rendir fort a la Marxa Jufré, el meu cap anava per una altre Banda, i dissabte ens acostaven a Vallter, on per cert, hi passava l'espectacular cursa de Muntanya Emmona. Sortien 140 kms amb +2000m, que sumats a avui, a la JUFRÉ, 156kms i+2600 mes, rematen 3 setmanes espectaculars.
Digeum que les sensacions no han set espectacular, que ben mirat, es casi casi normal, tanta càrrega necessita un repós, i crec que per aqui aniré aquesta setmana....ni idea si assimilaré res o no, però com tota aquesta feina tingui resultats, les sensacions seràn mes que bones, segur.


Vallter 2000, espectacular!!
El que no em pot treure ningú, es el nivell tan alt de disfrutar del que faig. He tingut estones dolentes aquests dies a sobre la bici, casi que normal de fet, però avui a la Marxa Jufré, poder rodar amb gent del club, amb altres que no ho son però que sempre es un gust rodar-hi, he disfrutat a un nivell alt.
Bellmunt Dimecres!!!!


Esta clar que l'esport esta a un nivell alt d'acceptació, i tot això, als que ens agrada, ens rebota en una mena de sensacions de un no necessitar gairabé res mes que poder-ho gaudir.....


Tanco edició per avui, jeje, i es que crec que fins i tot les mans tinc cansades ja.

Marxa Jufré a Ritme xino Xano alguna estona!
Encara una part de l'Any que m'agrada moltissim....Pedals de Foc Non Stop, Presentacions d'Scott i BMC 2017...no hi tinc dipositades forces esperançes i projectes per al 2017...i sobretot bon temps! calor i Sol! que si, se que alguns aixó no els hi acaba d'agradar......a mi si!!! i moltissim!!!!!!!

1 comentari:

abrahamabendroth ha dit...

Harrah's Philadelphia - Dr.MCD
Harrah's 정읍 출장마사지 Philadelphia · Chester 통영 출장마사지 · Chester 경상북도 출장샵 · Philadelphia, PA · Philadelphia, PA · Philadelphia, PA · Philadelphia, PA · 보령 출장안마 Philadelphia, PA · 공주 출장샵 Chester, PA.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS