diumenge, 2 de febrer del 2014

UNA DE DOLENTA.....UNA DE BONA!




Dissabte Dolent i fred, Diumenge sol espectacular!!!! i es que per fi, s'acaba una setmana amb bon regust, i es que poder completar els que tenia plantejat a principi de setmana, no era facil, i per acabar-ho d'arreglar, un dissabte mes el temps ens hi posava pegues a poder fer algo de bo,,,, fer i desfer era la norma el divendres, mentre miravem en Mauri com ens explicava el temps que faria dissabte....al final i salvant el mati, una barreja de ruta amb gent de Fanatik, Pingui, Cristian Valle, Lluis, Carles etc...alguns CAT's que es van unir...i tambè amb en Capa i la Gemma,,,,,,,bona companyia vaja....els podres el faig anar potser amb una mentalitat massa agresiva, però es que la manera d'entrenar d'alguns, es incanviable.......mes, mes, mes i mes! que hi farem.....la ruta va ser a ultima hora, seguint la que feien els Saturday`s, i la idea era atrapar-los per darrera...que ho vam fer, però quan venia la part maca, la de poder rodar junts etc....la pluja barrejada amb fred va tornar aparèixer...

 Total, no quedava un altre que mentalitzar-se i apretar les dents fins a casa....que no era poc, casi una hora pedalant sota la pluja, però que com sempre, troba recompensa al arribar a casa i veure que han sortit 116 kms, amb una bona mitja de Watts i velocitat....vaja , que tot i lo dolent, objectiu aconseguit....que sumat al que havia fet entre setmana...i el que preveia fer diumenge, ja veia que la setmana sortiria, i aixi ha estat, voltant les 12 hores aquesta setmana, i en plena progressió, ja que les sensacions son bones tot i que aixo acaba de començar....les ganes de canya hi son, però com ja he dit algun dia, una de les coses que mes em plantejo seriosament per millorar...un puntet si es pot, es apendre a reposar, que la veritat, em costa fer-ho...sempre, sempre tinc alguna cosa al cap voltant, que sembla que tingui mes importància que dormir, i no pot ser!
Per cert, sisi, diumenge ha acabat  amb una sortida una mica de rebot, amb en Charlie, Ernest, Albert, Sergi, Agusti, i Ivan, 100 kms mes i completant la setmana amb 12:30 hores de bici, no esta malament per anar començant.....

Entrem a Febrer, i la cosa ja comença a canviar una mica.....sumaré mes hores, i mitja volta a la intensitat, que que hi han ganes la veritat......i mes començant a tenir clars objectius i events on estare/estarem foces de la Familia Fanatik Bike.....entre d'altres, la que mes il-lusió em fa...i on ja estem inscrits oficalment en Jordi Alberch, en Roger Grau i jo mateix...la Rioja Bike Race....16/17/ i 18 de Maig.....vaja, que BTT en estat pur, que farà que toqui agafar força la BTT a la que es vagin acostant dates!!!!
Apa fins la setmana que ve...on per cert, per fi tinc la Scott Scale de BTT acabada 100% al meu gust. Ha costat, MOOOOOLLLLTTTT! els de Rotor no volien enviar  les Noves Bieles Rex QX1 expresses per el grup Sram XX1, pero al final han arribat........en deixo un petit avanç, que la setmana que ve en faré una entrada amb detall del muntatge..........als que us agradin les BTT, no us el perdeu:)

Añadir leyenda

Detall de les ROTOR REX QX1..a mitja setmana mes!





 Ah......i una anècdota, però que mentre acabava de muntar l'Scott 29 a Fanàtik en vaig poder gaudir, son les que per mi, son les millors rodes o casi, sense perfil que existeixen per bici de carretera, que a mes, estèticament son espectaculars, com casi sempre amb Mavic....les Ksyrium SLR..si, hi han les R-Sys SLR, uns esgraó per sobre, on l'únic que canvia es el Buje, en carbono amb les R-Sys. però la resta es igual....son o no son maques? ( això si, jo continuo essent partidarei de perfil sense dubte, Cosmic Ultimate per exemple? jeje)..












2 comentaris:

sergi tactic ha dit...

Hola Cristian,

veig que no pareu!! Molt bé!!
Gran blog i gran crónica sobre les SLR.

fins aviat.
salut i pedals

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

!!!!:):):):):):) Sergi!!! ja ho veus....i ja ho saps, prohibit parar!!! per cert, les SLR em van fer pensar amb tu!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS