dilluns, 24 de febrer del 2014

MINI PRIMAVERA!!!! AIAIAIAI

la 100 Manat d'en Dani Llorenç i Jordi Cadafalch el diuemnge va donar per imatges aixi
Quin cap de setmana no??????? temps espectacular, que ja tocava, i disfrutant de la bici segur, la majoria dels que ara llegiu aixo, segur!!
He tingut un cap de setmana dels que fan, que entenguis, assaboreixis, i et doni temps de pensar mes d'una i de dues vegades, perque m'agrada tant aquest esport.....i es que a part de la setmana,  que era de relax ( recuperació ), i va ser força normal, la primavera que ens ha fet el cap de setmana passat m'ha fet assaborir molt les hores a sobre les dues rodes.
Dissabte, una sortideta que habia de ser curta, va acabar sumant 130 kms i +2000m....amb en Roger, en Miquel, la Martina, la Berta i jo mateix, feiem una sortida que la veritat, em va sorpendre força. El planning era no matinar gens dissabte perque això ho havia de fer diumenge, i dos dies seguits...umm nononono....i  a mes, com que era setmana en plan relax, ( la setmana que encetem avui comença la canya )em podia permetre el luxe de sortir tranqui, però en realitat, allà on hi ha en Roger, es dificil que passi això....i va ser aixi...amb una volta llarga per el Lluçanes, i disfrutant moltissim de les carreteres que hi han allà dalt, disfrutavem d'un mati espectacular, deixant apunt les cames, per el dia seguent, que tocava BTT.






Per cert, les fotos del dissabte parlen per si soles, oi? sol i bones cares,  i es que.......el bon temps posa bona cara a tothom......s'ha d'assaborir!!!









El plat fort, o l'event especial del cap de setmana era diumenge però, i es que fa unes setmanes, i a traves de Facebook, en Dani Llorenç i en Jordi Cadafalch ( no necessiten presentació si fa temps que us agrada el BTT ), ens convidaven a un event especial. Un mati de BTT, per els camins i terreny per on ells entrenen sovint. La cosa pintava be, però es que a mes, ens apuntavem una colla de gent que poques vegades coincidim en plan Oci, i com que dies aixi, n'hi ha pocs, valia la pena assaborir-ho.
Aqui sota, queda força clar, que la convocatòria va ser un éxit...a la part dereta de la foto, el nostre granet de sorra, assitint de Fanàtik l'Albert Rifà en Jordi i jo mateix.


 Lo macu però va ser poder pedalar amb la resta, l'Arnau Soler, que fa mesos que no pedalavem, Jaume Ribosa, Baldi, Oriol Buch, Ada, Santi, Monica, Silvia, Raul, buffff fins caasi 50.....casi res oi?

Era força car que seria un dia de relax, almb algun que un altre fogonasso....els que tenen als gens, la canya, no s'en podrien estar, i els que els agrada mes la calma no els esvarariem, i per un dia, cabriem tots a la mateixa ruta:).....fent paradetes de tant en tant reagrupavem i tornavem a arrencar......es dificil d'explicar tot el que vam assaborir ahir la BTT, però jo, tenia forces ganes de BTT, i va resultar que ens havien preparat un recorregut que barrejava, pista, i corriol......i algunes vistes espectaculars, Personalement, els que mes em va fer disfrutar, vam ser els corriols força tècnics que ens havien preparat, on em va quedar clar, altre cop, que si be l'Scale , per pujar no es la millor bici que he tingut, per baixar, es un tiro! el llançament de la forquilla, amb un grau mes que la majoria de 29's, sembla que no, i es nota una barbaritat! vaja, que genial....

Poca cosa es pot afegir al que ens van oferir aquestes grans persones, fins i tot, i en plan sorpresa, ens havien preperat un mega avituallament a mig recoregut, i a mes, completissim, hi havien galletes!!!!
Amb les fotos que vaig poder fer, mes o menys es pot respirar l'ambient que es va viure....i sino, una mica mica de paciencia, que a finals de setmana, intentare tenir apunt un video del Test que vaig fer amb la Camara que desde ja mateix, tindrem disponible per provar tots els Fanàtiks Biker`s, on mes o menys, es podrà veure per on vam rodar diumenge.....:)))) esteu al cas, i aviat Video Garmin ViRB!
r

No es veu be, per`les vistes eren........

Amb lAlbert Rifà

Amb lArnau, Jordi, Jaume etc









Apa, fotos.......que es mes fàcil que llegir!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS