diumenge, 29 de desembre del 2013

ASSABORINT ELS ULTIMS DIES DEL 2013

Ara si, que casi casi, ja estem dient adeu a un any molt molt wapo en molts aspectes ( he fet un mini video personal que m'agrada molt veure per recordar tot el que he o hem fet que penajre el dia 31....)  però que ja s'acaba. Dimarts, i com es tipic de fa uns anys a Torellò ja, el despedirem fent la última pujada a Bellmunt de l'any, amb colla, vaja, que tots els que estigeu per la plana, si voleu, hi esteu convidats......

Serà un tancament diferent al que estava acostumat...i mes, sense haver fet casi, un paròn de bicicleta total....si que he portat uns dies molt desorganitzats, però es que tot el tema del Nou Fanatik, ( per cert, a partir del dia 1 de Gener, ja estarà operatiu 100% amb tota l'exposició a Fanàtik mateix, del que oferirà formar part d'aques petit gran grup que volem ser..) m'ha portat una mica de cul, i les estones per poder pedalar no han set masses, això si, les que hi han hagut, han estat aprofitades a tope....divendres amb una volta per la costa amb en Jordi Alberch, on van caure 115 kms amb +1700m de desnivell, fets a Non Stop....dissabte amb un Coll de Bracons, fet a la una del migdia, i avui, amb una volta, amb BTT, de Ripoll a Torelló, la veritat, molt molt entretinguda, i amb uns molt bons companys, Sergi, Charlie, Toni i Quim Nardi, Isos, "Neymar", Guillem i jo mateix..
Sortir per la Costa ......es un luxe....Amb en Jordi Alberch!!!

  I Aqui a sota, la sortida d'avui diumenge, ultima BTT de l'any, amb aquest petit gran grupet de persones:). Per cert, avui en Jordi Alberch, Jaume RIbosa, Dani Llorenç, grans noms de les carreres de llarga distància a Catalunya, feien una sortida Bttera pels corriols del maresme...i m'hi hagues agradat ser-hi.....espero que repeteixin aviat!!

Demà, dilluns, tinc feina a acabar de muntar la nova Scale 2014....faltaren algunes peces, però crec que estarà per sota del 9kg.....ben muntada, i sense deixar anar massa calers, es pot fer un bon muntatge.....Us deixo les "xuxes" amb les que anirà muntada.  Els nous Discs de Frè Ashima Ai2, 65 grs amb un disc de 160 mm!!!!! frens Formula R1R.....els frens mes lleugers que existeixen actualment.....Les noves Bieles Rotor Rex per l'XX1, amb un sol plat evidentment, QX1...Pinta be no?????? aviat sencera....!!!!







2 comentaris:

Xavi ha dit...

Bon any nou Cristian!!! Molta sort al projecte del Fanatik. Ens nem seguint

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Bon Any Xevi!!!!!!!!! i de ben segur......que ens anem seguint:) i si pot ser, veient algun dia;)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS