diumenge, 27 de gener del 2013

Tanquem 1er mesocicle, aprovat!

Si, Gener al Sac, un dels mesos que mes costen de passar, dels mes pesats en quan a condicions en general......intensitats baixes, fred, pluja, ambient poc agradable per practicar aquest esport, encara que tambè es veritat, que deixa imatges de postal moltes vegades, la llàstima, es que a nosaltres, aixo de parar a tirar fotos, ja sabem com ens va......poques i mal fetes!
Aquest cap de setmana, hem tancat el periode de Gener, i la veritat, amb una sortida, molt interessant, això si, decidida a última hora, com sempre a aquesta época! no cambiarem mai! evidentment molts IBT`s tenien altres propostes, altres intencions, que gràcies al facebook, ens n'arriben noticies, i ei! aixo es lo bo! ja se sap com pensem, prohibit parar!
Esperant el tren!

La volta de dissabte en si, tenia com a objectiu fer 4 hores non-stop de pedals, vindrien a ser uns 110 kms, ja que el ritme, es baix. A les 8 del mati, estació de tren a Torelló, ens ajuntem 12! amb l'Albert i en Barnoles d'Starbike com a companys puntuals, i que per cert, s'agraeix que ens acomapnyin de tant en tant! la resta, Ibt`s 100%....la direcció es la Garriga, i allà desprès d'un cafetó, enfilem cap a Bigues i Riells, ( nomès començar a pedalar, vam tenir una punxadeta,  fàcil en dies aixi, però per sort, la única del dia!  ) on comença en petit coll, que ens porta fins a Sant Feliu de Codines, que per cert, zona maquissima, i que els de la part nord d'Osona no tenim gaire amb compte, i es molt vàlida tant per fer BTT com per fer carreterra. Al mig del mateix poble, hi ha un trencant a mà esquerra, que indica Sant Llorenç Savall......cap allà! el terra està molt moll, el dia gris, bufff, com empipa fer carretera dies aixi...però el dia, s'aclareix ràpid, i direcció calders, i per la fantàstica carretera que ens hi porta, disfrutem de debó, o aixo crec, com a minim, el que escriu ho va fer, i de valent! a mes, els desnivells permetien portar ritme dins dels marges que teniem establerts, sense passar-nos, encara que està clar, que en Barnoles, Miki, Cucu, etç, tenen els gens revolucionats sempre, es inevitable, veurel`s a davant tibant era el normal!!!..ho porten a dins! de fet, en general, està clar que les ganes de guerra hi son, i es que ja podem xerrar ja, però desprès d'un paròn com el de desembre, sense estressos, sense plannings, les piles es racarreguen a tope!!


Un Cop a Calders, s'agafa una carretera mes amplia, que porta a Moià, sempre picant amunt, on inevitablement, ens transformem en petits grupets, som tant Independent's, que fins i tot amb aixo, ho portem a terme! jeje, tres a davant de tot, darrera 3 mes, un tròs mes enrrera,  2.....i anar comptant aixi, queda clar que tots tenim el nostre ritme! però fent cami, aixo si!
Aqui, en aquest tram es queda en Jordi Vidal, extranyament perd de cop el ritmet que duiem en general, tant, que arribem a Collsuspina i ni rastre d'ell....el girem a buscar, però es un tio amb recursos, i resulta que s'ha plantat a Moià a fer paradeta! total, que ens diu que tirem, que ell anairà fent! ( la veritat, mal entesos de vegades, però inevitables, quan hi han objectius tant distants al llarg de la temporada ), o sigui, baixem cap a Vic, on com no, la cosa s'esvera, i cau algun que un altre "calenton", uaa, que guapo es anar amb la bici de carretera, notant com l'asfalt passa ràpid per sota nostre, velocitat constant, i elevada, simplement genial!

Avui, alguns Pescallunes tambè han sortit, carretera fins a Setcases, Xevi, Miki.....i altres, com els Batejats MiNardi Team, amb en Valero, Emili, Nardi`s i Rubio, han fet BTT fins a Sau! i per les cares que feien, sembla que contents!  o no?

Altres, amb ganes de calma, i amb bona companyia hem anat a visitiar un indret proper, però desconegut fins ara, la Fageda d'en Jordà, ! pecat no haver-hi anat mai! i per cert, preciosa! Ara encetem segon mesocicle, amb ja detalls d'intensitat  Aeròbica, quuines ganes! erpò clar, de com anirà sorgint la forma, n'anirem parlant, oi???, doncs apa, bona setmana a tots! i a disfrutar del Febrer a Tope!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS