dimecres, 9 de gener del 2013

A INDEPENDENT, no parem!!! TARMAC S-WORKS SL4

I es que es tòpic ja dir-ho, però realemnt no val a parar! fa dies que no parlavem de material, però aixo no vol dir, que el tema estigues parat no....de fet, ni molt menys, i la veritat, dia a dia n'hi ha uns quants que rumiem la manera de poder anar evolucionant sempre, i les noves tecnologies, o sigui internet, i desde el racó mes remot, sempre hi ha alguna novetat, o alguna oportunitat per poder canviar algo a la bici. Si a sobre de poder evolucionar amb materials, es pot fer amb material de gama alta, muntar una bici, casi  es transforma amb un luxe.  I si a sobre partim d'un cuadre de 800 grs.....de color negre mate,  ( molttt molt mes macu en veritat del que es veu a ales fotos ), que hi porta inscrit S-Works, i a la vaina hi posa Tarmac SL4....el projecte pinta molt be....



Qui es l'afortunat que el farà anar? jaixo ja ho veureu a la carretera, però es pot dir que es d'algu que buscava una bici escaladora 100%, sense renunciar a una bona aeorodinàmica, buscant lleugeresa, efectivitat, i si podia ser, elegància, i la veritat, contra gustos ja se sabem que es diu, però personalment, la opinió es que  el muntatge ha quedat molt mes be del que ja es preveia.
El cuadro es el descrit abans, i la resta del muntage es completa amb material de gama....diguem de molta calitat.
Les rodes, punt importantissim en tots els aspectes, la elecció ha esset unes Mavic Cosmic Ultimate, la millor roda de carretera que fabrica Mavic, el preu, desorbitant, relament s'han de tenir ganes de gastar tant en unes rodes, però el que ho fa, es perque te clar el que compra, impossible equivocar-se, perfil 45mm, raids de carbono, tubular evidentment, i 1100grs de pes, ideals per volar, i per pujar...




El grup, i degut ala falta de disponibilitat del nou Shimano Dura-Ace Di2 2013, vaja el de 11 velocitats, ha esst l'Sram Red Black..poc a dir, funcionament precis, i el millor pes de tots els Grups actuals de carretera, on el grup sencer, no arriba als 1700grs, tot i que la intenció, es muntar el Di2 de 11 relativament aviat!
Un altre dels punts que fan que els ulls es dirigeixin en allà, son les bieles, Agradaràn o no, però les Rotor 3D+, amb Q-Rings 34/50, queden a qualsevola bici, esteticament impressionants, i amb un pes amb plats i tot, que no arriba als 600 grs, ideals vaja.
Els perifèrics, o sigui manillar i potencia,  Ritchey Carbon superlògic, tija, Specialized S-Works, i seient, San Marco Aspide Carbon FX, que sembla que entre els Que mes pedalen de la gent IBT, s'està estandaritzant Força, Arnau, Xevi, Eli, Miki, Corral.... en son usuaris, malament no deu pas anar, i a sobre lleuger, 129 grs!
Com no es pot disfrutar, muntant una bici aixi, no? impossible no fer-ho!  aqui sota, el resultat final, ara a jutjar! que repetim, de gustos.....per tots els colors!!!



                                 PD...per cert, la cosa no acaba aquí...la setmana que ve, MES!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS