diumenge, 20 de gener del 2013

Salvant la setmana

Estem a Gener tot just, però quan als que ens agrada anar planificats, a la tercera setmana, els plans sen's capgiren, mirar de salvar-ho es tema complicat, i aixo, es el que ha passat aquesta setmana. Si el fred ha de ser lo normal aquests dies, el cap de setmana ha esset especial, ja que fred, poc, però pluja i dubtes a l'hora de triar opcions, moltes!
Al final, i com el titol diu, s'ha pogut mig salvar el cap de setmana. Hagues estat millor opció poder fer una sortida mes consitent i amb mes hores seguides. però de vegades........es complicat! O sigui dissabte. sortida de carretera abortada..i......Gimnàs! 2 hores nonstop!  som uns quants els que vam triar aquesta opció, Eloi, Miki, Xevi, Edu y servidor! la veritat es que es d'admirar, com gent, com els Saturday`s, no s'arronsen fagi el temps que fagi! perque ells, si van sortir si!

El diuemnge mati, salvat amb BTT


Avui, diuemnge,  tot el dia tan poc agradable per sortir, no quedava una altre....uns hem triat BTT, i altres carretera, tot i estar moll, i es que si, es millor opció per poder rodar suau, però te els seus riscs aixo de fer carretera amb l'asfalt aixi de moll...La veritat, es que tot i els dies pocs agradables ( per alguns ) que sol fer a l'hivern, el que s'entreté a tirar fotos, en pot treure imatges molt maques, perque la barreja de colors es impressionant! els que som mes "nerviosos" aixo de parar a tirar fotos, no ens agrada gaire, però de vegades ens obliguen casi! jeje, oi Vidal?

La veritat es que hi han ganes de fer carretera, fer fondo ja de veritat, sumar quilòmetres a intensitat moderada, i es que el cap,  i desprès de tot el Nadal, ja esta apunt per la nova temporada 2013...de fet, ja començem a tenir inscripcions fetes, Transmaresme 2013  es la primera que alguns IBT ens hem inscrit, 80 kms per la serralada Marina, vaja, que el dia 10 de Març començarem a treure la carbonilla al cos amb BTT. Si amb la BTT, perque amb la de carretera, segurament serà la setmana abans, a la Ports del Maresme, 140 kms pujant la Costa del Montseny i passant per sota el Turó de l'Home, vaja començant a buscar calitat, els primers fogonassos. Envidentment encara estarem verds, i molt! però  aniràn servint ja, per polir la base.

Lo macu, tambè, es veure com arribar a Torellò avui, veus com la gent no es queda a casa, que hi han ganes de pedalar. Entrant a Torelló, hi havia l'Alex Molina i companyia rentat la bici, i cara de fred no feien, mes aviat d'alegria per haver passat un mati de BTT força divertit! per cert,  hem saludat de lluny perque hi havien ganes d'arribar a casa i dutxa calenta!!!

Per altre banda, i respecte a Independent, fa dies que anem preparant ja les equipacions 2013...no us espanteu! que nomès es introduir-hi un petit incís, lo just per saber, o identificar, que estem al 2013, vaja, una mini mini modificació, que esperem que agradi. I com que alguns, tot i queixar-nos molt, de la feina que suposa moure tot aixo, no ens acabem de cansar, estem ficats de ple en uns mitjons nous, amb disseny agressiu, i dels que sembla que seràn tendència definitiva aquest 2013, o sigui mitjons alts. En breu tindrèm el disseny, i evidentment, sabeu que a qualsevol que li fagi gràcia identificar-se amb IBT, no ha de fer res mes que comentar-ho!! en breu....disenys 2013, i mitjons Full!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS