divendres, 3 d’agost del 2012

AIXO ES DISFRUTAR DE LA BICI!!!!

Aviat encetarem segona setmana d'agost, però la primera no l'estem desaprofitant, i de moment esta sortint de tot, carretera i BTT,  i es que ahir, dimecres, amb l'Eloi, ens embolatavem de valent amb una sortida a investigar camins per la zona de Sau, Rupit i Cabrera, i la veritat, algun cop ho vaig veure cardat, tot i que al final, ens en vam ensortir, amb 82 kms de BTT al sac.

Ax Les Thermes

Un parell rent us de la reposteria Francesa

Eloi......es que es unic!
Però com no, tambè estem fent carretera uns quants, i sense anar mes lluny, dimarts, en Marc, Arnau, Eloi, Pep Candela, i el de sempre, ens n'anavem a fer un Cim Mitic Franès que no tots havien fet, Col de Pailheres 2001m d'altitud, amb un desnivell desde Ax les Thermes de mes de 1200m de pujada del tiron. Es dur molt dur, i la volta tambè ho va ser, 140 amb mes  de 3000 de desnivell positiu, casi res, però vam disfrutar com nens, i es que una volta aixi de tant en tant, va be fer-la!










Que dur es arribar aqui dalt! Aqui sota, tots els que vam arribar-hi! les vistes....poc a dir no? simplement espectaculars!!!


Pep Candela
Marc Corral



Eloi Sanchez
Arnau Soler
A part de tot aixo tan intens, i del que ja es veuen unes quantes fotos, dissabte tenim preperada una volta pel Ripolles i la Garrotxa, cosa suau pels que estem aqui, que alguns durant uns dies estan fet Cims que a altres ja ens agradaria, oi Arnau???







Espectacular la Foto a dalt de l'Stelvio, quin port mes impresionant, quina fot mes guapa!











Ah! i no ens n'oblidem, alguns, diumenge estarem fent presència ala pedalada de Seva, amb BTT, 37 kms que segur seràn divertits! apa, la setmana que ve, mes!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Com mola l'altra muntanya! unes fotos molt guapes! i ideal per escapar-se de la xafogor

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

yu ja saps de que va aixo de l'alta muntanya oi::):):): es que es genial!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS