diumenge, 26 d’agost de 2012

3H MANRESA 2012 TEAM 1, 8è! TEAM 2, 40è!

Ja les tenim al sac! les 3 hores de Manresa del 2012 estan fetes, a veure si un mini resum transmet el que vam viure!
Cal recordar que el dissabte començava a Planoles, l'Arnau Soler i servidor, es presentaven a fer la cronoescalada del Collet de Barraques, 9 kms al 10% de pendent mitja gairabè. L'any passat vam fer podium i aquest any vam repetit, però l'Arnau! a Planoles ens trobavem una estona amb en Koki, Xevi, Miki, Vidal, Jota, Jordi Carmona, que anaven fins a Andorra a veure el final d'etapa de la Vuelta del dissabte al Coll de la Gallina, vaja, es van fer aprop de 200 kms, un passeig! l'important però....Arnau 2on a la crono, i amb bones sensacions, jo...a falta de classificiacions absolutes, 7è, però amb forces males sensacions! va ser un bon dia per començar a veure les bondats del medidor de potència....punjant a llindar anaerobic, estava donant 35 wats menys de mitja que dos dies abans, algo vaig fer malament la nit i esmorzar previs...

Faltava en Cucu, que ja estava escalfant!
Sense temps per casi res, agafem cotxe, i cap a Torellò. dinar, dutxa i Manresa! Preparem tota la infraestructura, Carpa, neveres, posem tot a punt vaja, i a inspeccionar circuit! la primera volta sempre es una presa de mides, que de seguida va deixar clar per on passariem i per a on no, ja que l'organitzaciò posa a mig recorregut, una serie de obstacles o entrebancs que fan  de cara al públic, entretingut el recorregut, tot i que a nosaltres, ens ho complica, aixo si, molt divertit!
Previ sortida

A les 6 de la tarda, i amb una mica de retard, es donava la sortida, molt bona primera volta de l'Arnau, que passava per linea d'arribada amb 6ena posiciò, espectacular! la  meva mes normaleta però aceptable, guanyant alguna posiciò, segur!
aqui van començar els problemes, al equip B, en Marc estava trigant el doble del normal a arribar, no era normal, i va ser quan ens van començar a comentar altres corredors, que un company nostre havia caigut, i si, exacte. El temps perdut ja irrecuperable, però el pitjor es en Marc, que va acabar amb una costella trencada i havent d'abandonar, evident. Va ser una caiguda tonta, com casi sempre, però que ens va trencar una mica els plans, a partir de llavors passavem de ser 3, a ser nomès 2, o sigui, ritme algo mes suau sense dubte, aixo si, ens ho vam agafar super be!


l'Equip A ( Arnau Soler, Arnau Cucurull i ELoi Sanchez ), mentre, estaven fent una cursa genial, amb una intensitat molt elevada, donant-ho tot vaja, i amb pocs problemes, nomès una mica de malestar d'en Cucu a les 2 hores de Carrera, i una petita caiguda de l'Eloi, però que tot i aixi, la seva posiciò estava de sobres entre els 10 primers, aconseguint objectiu vaja!
En Marc arribant a meta desprès de la caiguda, Valent!

Al encarar la tercera hora, sino hi havien problemes, l'Equip 1, aconseguiria objectiu, i aixi va ser, la veritat es que van fer una feina genial, van donar tot el que tenien, amb moltes ganes, i a sobre demostrant un nivell molt molt elevat, amb lo que queden ganes de mes, sense dubte. L'equip 2, tot i l'entrebanc d'en Marc, vam acabar dignament, amb 40ena posiciò final, i amb bon regust, vaja, sembla que amb ganes de repetir altre cop tambè!


La part de Nit que va tocar correr, la veritat que es una passada, l'ambient es fa mes proper, tot i que el recorregut es complicat per culpa de la visibilitat. S'ha de reconèixer que aquesta resistència te algo especial que la fa d'obligada assitència....

Arnau, enmig de la nit!
 Al final, en traiem en general una bona conclusió,  vam veure companys que sempre alegre veure, Jaume Ribosa, Baldi, Liki..vaja, i molts mes, que nose perque, sempre acabem coincidint a llocs aixi..perque serà???
Jordi, concentradissim!!!!
Aixi vam acabar, faltava en Marc!


Bonica imatge al acabar la Guerra:)
Ara encetem nova setmana, esperem que en Marc es recuperi aviat, però entrem de ple a un mes que casi casi tancarà lla temporada! la setmana que ve es fa l'Osona límits, en principi cap de nosaltres hi serà, però de ben segur que serà una bona experiencia pels que assiteixin, sort! nosaltres ens dividirem,  i entre d'altres coses, estarem a Terra de Comptes, a Ripoll, pujant la mitica Creueta! a veure com va!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS