diumenge, 26 de febrer del 2012

ARA SI....WEEKEND DELS BONS

Miki en plena Acciò...
El temps pintava molt be, i els plans eren bons, encara que amb incògnites.....Per si de cas, i per no desaprofitar la setmana mes bona de Febrer que recordo amb anys, el divendres tarda, amb en Miki, vam fer una sortida d'estirar cames d'una hora i poc...a ritme mooolt suau! proves? aqui...
El dissabte seria un altre cantar, i es que tocava BTT, i calia aprofitar, ja que fins el dia 18 de Març segurament, a la TransMaresme BY T.Domingo, no tornarem a tastar BTT, perque toca fer molt fondo! El mati de dissabte era encarat al test de les Spark que haviem de fer a Fanàtik, on per cert, s'ens hi va afegir, de nou amb nosaltres ja, l'Eloi, ieee, però com que no podiem perdre tot un mati per nomès una hora,  la volta abans d'arribar a Vic, va ser pel Cabrerès, i per tercera vegada aquest any, podria provar l'Scale be. Mai mes ben dit, perque entre el poc BTT que fem darrerament, i la poca familiaritat amb la 29", em venia be de passar per on teniem pensat, un sender ( barra de Ferro a l'Esquirol ) que al seu principi, el tenia força entrevessat, de fet amb la Flash, l'últim cop que hi vaig passar, la part de dalt, la d'abans de la que coneix casi tothom, la vaig haver de fer a peu...ahir no!! tot a sobre, i a mes, amb seguretat: no cal explaiar-se del funcionament de la 29", però a mi almenys, ja no em queden dubtes, una 29" per sota de 10kg, i per anar be 9kg, es un tiro, i a sobre fa la vida a sobre la bici mes fàcil, impresionant, i qui digui el contrari, es que no las ha provat bè, ja que esta clar, que requereix uns dies d'adaptaciò per alguns.
ELOI Return`s!!!

A les 12, i desprès de fer una bona part de Mati, erem a Fanàtik, les Spark apunt, i nosaltres tambè, 4 ajustatges bàsics, i cap a encarar el tram d'una hora que ens havia preparat l'Enric de Fanàtik ( insiteixo, genial iniciativa, per fi algu a la comarca fa tests reals amb bicis de veritat ), hi havia trams per rodar, algun tram amb uun punt de tècnica, i alguna baixada bona...amb una hora tampoc es pot demanar anar massa lluny. La primera sensaciò baixant de l'Scale 29" i pujar a la Spark 29" RC, es trobar aquesta última, "pesada",  aproximadament hi deuria haver 1 kg de diferencia d'una a l'altre....L'Arnau comenta el mateix, la nota pesada, i es que segurametn, estava voltant els 11 kgs...potser sense arribar-hi. Ens endinsem per corriols planers, i la veritat, de seguida hi vas agafant el feeling, deixes de trovar-la "pesada", per pensar-te que es la teva bici de tota la vida. Es molt comode, la tracciò es acollonant, i vaixant l'estavilitat es enorme. De seguida et ve al cap, que posada a dieta, es fàcilment una bici de 9.5 kg, i sense gaire inversió, i clar, totes aquestes aventatges, amb tan poc pes, ha de ser un tiro, però a sobre comode, com a minim, es el que tots tres vam tenir  impressiò despres del test. Llàstima de no poder fer una carrera sencera amb una, seria una bona manera de poder treure conclusions mes detallades.
Desprès de l'aventureta, va tocar tornar cap a Torellò, per la via ràpida, total , que amb la tonteria ens van sortir 80 kms, amb +1300 de desnivell, ideal!
La resta de tots nosaltres, van triar sortida Saturday`s, i pel que m'ha arribat, es veu que hi van haver-hi ja estomacades fortes pujant al Castell de l'Areny ( Borredà ), quines ganes d'apretar ja!






Tipica hora de comentaris abans d'omplir la panxa!



                             

                                 Maria i Xevi....

Part dels que hem pedalat avui!





Vista desde la cua! et despistes un moment, i no t'esperen! jeje

Avui, ja, i per rematar el cap de Setmana, hem fet un Torellò-Sant Pau de Segùries, Independent-Saturday`s,  que son tota aquesta colla de fotos d'aqui sobre, per cert, dia espectacular, i a sobre amb bona companyia, que mes es pot demanar????
Demà tocarà repòs, i dimarts posem fil a l'agulla ja, comença la calitat, i la "barra lliure"....però com sempre, al pròxim capitol aixo!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS