diumenge, 5 de febrer del 2012

SALVANT EL FRED

El cap de setmana no pintava gens be, el fred havia de ser, i ha set intens, però qui mes qui menys, ha sortit a pedalar, aixo si, tots, segur que tots, hem patit durant mes d'una estona, i hem pensat si o si, lo be que s'estaria a casa... Però la veritat, es que a casa encara s'hi està mes be, si abans ens hem exprimit una mica, i si hem patit una mica mes, llavors la sensaciò si que es de benestar total.
Per dissabte tenia al cap un mati de unes 5 hores ( Si amb aquest fred si ) , i com que la carretera la tenia totalment descartada, pel fred i possibles glaçades durant la nit, la idea era fer un track que en Tarrès i companyia havien fet feia unes setmanes Granollers-Torello. Els candidats eren pocs, i a última hora casi cap, qui poder de convocatòria! Jeje, vaja que problema, al final nomès en Campos s'apuntava a fer BTT, i a última hora en Vidal, però la sortida la triaven ells. Quina? Doncs buscant per Wikilok, va sorgir una, sortint desde Olot, carrilet fins a Amer, i a partir d'allà, senders i corriols ciclables.
Sortiem a pedalar a les 10 i poc, amb moooolt fred, però amb un sol espectacular, realment no tenia fred, però crec que ha set el dia de l'any, que mes capes de roba he portat. Amb poca estona, relativa, ens plantàvem a Amer, 30 kms, ara venia lo bo. A mirar Gps, i a seguir track, per cert, mal dia, va funcionar fatal, penjant-se continuament, cosa que al final, ens va fer complicar molt la sortida. Tot i aixo, la zona, i la suma de senders i corriols, eren espectaculars, divertits, d'aquelles zones que dius, bua, a vegades encertem el recorregut! I ahir va ser aixi, segurament, i si encaixa un altre dia, es una sortida molt recomanable per tornar a fer.
El problema del Gps, endarrarint-nos, va fer que en Jordi que havia de ser a casa aviat, s'estresses una mica, i buscar si o si, sense saber on erem, la manera de retallar, cosa que al final, i errant el descens cap a Olot, ens plantava a les Planes d'Hostòles, a uns 12 kms d'Olot, que evidentment vam fer pel carrilet, vaja, una última hora de rodatge suau i continu. Val a dir, que l'Scale 29er, definitivament es una delicia de bici, realment, el que mana son les forçes del que va a sobre, però puc confirmar, que el tipic dubte de si son lentes per pujar, es del tot fals, el pes es important, molt, i si fas un montatge d'una 29er, per sota dels 10kg, no hi haurà problema per notar-la àgil. Per baixar, el mateix, mana el que va a sobre, però es molt palpable, que la roda grossa ajuda moltissim a paasar per sobre les pedres, tot dependrà de l'habilitat de cadacsú, i clar, per rodar, poc a dir, es una bala, sempre i quan siguis capaç de portar-la amb cadencia alta i força. Tornant altre cop a la sortida d'ahir, Al final arribavem a casa a les 4, però amb 70 kms, i 5 hores de bici. A la saca aquestes ja.
Ara, toca setmana d'augmentar hores, però pel cap, no deixen de passar les ganes bojes de que arribi el bon temps, i les sortides una mica mes agradable! A veure si fiquem el Febrer al sac aviat, i encetem Març amb bon temps! I el que seria genial, seria poder contar ja amb l'Eloi i en Miki al 100%, i podem començar a fer sortides Saturday's amb tota regla, quines ganes!!!!
Ah, per acabar, aquesta setmana tanquem comanda definitiva equipacions 2012, a finals de Març/Abril, estrenem disseny!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS