dijous, 1 de març del 2012

TREIEM EL FRENO

Encetem Març...com passa el temps no? si fa 4 dies estavem començant la base!!! i es que esta clar, que vivim acelerats. No fa ni un any que estavem marcant objectius pel 2011, i ara ja hi tornem a ser. Inscripcions obertes a dojo. Precisament avui han obert a Terra de Remences, entre d'altres, i encara no han passat 24 hores, i ja hi han mes de 1000 inscrits, una bojeria! però qui deixa marxar el carro? entre nosaltres.......tots sabem que NINGÙ!
Per no ser menys, nosaltres tampoc, i de fet, aquesta setmana hem tret el freno ja, no del tot, però si que comencem a veure el 80 i algun 90 al pulsometre...i es que hi havien ganes!
Com que es setmana de càrrega ja, la primera de tres seguides que tocarà apretar i aumentar hores. Dissabte farem unes 4 hores, en la mesura del possible suaus, ja que alguns, diumenge estrenem temporada a Ports del Maresme ( carretera ), que seran 150km i +3000 de desnivell, esta be per començar no?
Abans......

I desprès...apunt per fer un bon "sopar"
Per anar-ho preparant, i desprès de la canya d'avui, una petita mostra de la gasolina que fem servir alguns:).
Per cert, no em vull oblidar que tenim 2 equips de la plana fent la Andalucia Bike Race, estan a punt d'acabar, i han ratllat a un nivell altissim, clar que si! Anims  Checa/Capa i Juvanteny/Sanmarti!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS