diumenge, 8 de maig del 2011

MINI RESUM REMENCES ( Demà mes )

La veritat es que estic cansat, pero no podia deixar de fer un mini resum del dia d'avui. Molts tenien ganes de fer Terra de Remences, i al final avui ha sortit un dia dels bons per pedalar, o sigui que gairabè tots, hem pogut fer, acabar i disfrutar ( i patir també ) del dia.
Demà, provarem de fer una mica de crònica del cap de setmana aquset tan intens, però si es pot avançar, que casi tots, i erem molts, hem acabat amb un somrriure i satisfacció enorme. A l'arribada ( ambient genial per cert ) casi cap cara de insatisfacciò ( nomès en Ramon Rueda, i l'Isma, que per problemes tècnics han hagut de plegar abans d'hora ), i amb les mini reunions que es feien entre tots, n'hi ha hagut prou per veure que tot ha anat de conya.
No hi han temps oficials encara, però si puc avançar el meu propi, i els que he pogut anar traient, i mes o menys la cosa ha anat aixi ( demà esperem classificacions oficials ):
Cristan entre 5:08/5:10
Arnau 5:11/5:13
Xevi 5:13/5/5:15
Cucu 5:27/5:29
Koki i Eloi 5:45/5:50
Charlie 6:00/6:10
Maria 6:45/6:50
No ma'atreveixo a posar mes, per no errar, però el tema va por ai, encara que falten molts, a veure si demà hi podem sortir tots! EL que si que deixo, es un resum de les Fotos que ens ha fet en Dani Castells, on he posat a atots els que he trobat, per cer, genial l'album, que el podeu trobar al Facebook seu, a traves de l'enllaç del prop Independent Bike.









Per acabar, no em vull oblidar dels que han fet les Les Ermites avui, que segurament, demà tambè tindran alguna cosa que explicar, però aixo, sera demà!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

"Tiempazos" nen! Si és que esteu en un altre nivell.

Cristian ha dit...

Xavi!!! em va agraadar poder parlar amb tu d'una vegada, encara que fossin 2 minuts!
La veritat, no ens podem queixar, però el mes important, no haver caigut ni fer-se mal. I tu, no et queixis, que no vas pas gens malament!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS