diumenge, 1 de maig del 2011

FEINA FETA

1 de Maig, el calendari definitivament ha tombat, en teoria, i que carai, a la pràctica tambè, ha arribat l'hora que esperavem molts, començar a passar els dies que teniem macats amb X al calendari. La veritat es que l'agenda d'opcions per els 2 mesos que venen, es molt amplia.......cada cop hi ha mes emprenedors per organitzar events/carreres/pedalades, i aixo es bo!!!
La mini intruducció aquesta, bàsicament es per dir, que diumenge que ve, hi ha TERRA DE REMENCES, i aquesta es una data, que per molts els hi marca una mica tot el previ de temporada, desprès vindran altres coses, però ara, es la que toca!
La setmana abans, o sigui aquesta, la opció ha set fer un últim entreno de calitat amb la SATURDAY's, que de pas, ja puc dir que va ser un recorregut encertadissim a l'hora que nou per alguns.
Per cert, l'Arnau no va poder ser-hi, li tocava despedida, en Miki continua amb algun problemet que va a millor ( a Remences hi serà segur ) i en Vidal, Koki, Jota Vili, Maria, etç....van triar altres opcions, no menys interessants!
Sortida a les 7:30, sense presses, molta colla i molts Independents! vaja, dia exepcional per endavant. Tocava planer fins a Sta.Eulalia de Riuprimer, i desprès ascenció nova per molts tambè, fins a Muntayola, per començar estava be, ja que desprès d'un mini descens, pujavem cap a Collsuspina, algo mes llarg ja, però lo suficientment suau com per poder regular. La idea era parar a esmorzar algo, i en Lòpez, amb tot tope previst, va triar fer-ho aviat,i aixi poder fer una bona tirada desprès, tota seguida, ben triat.
Desprès de la parada, tocava la canya...baixada cap a Castellterçol, i a dins el poble mateix, un trencant que indicava Granera, o sigui, per mi, aqui ja, zona desconeguda, un port de d'uns 4 kms, fet a intensitat alta, va seleccionar una mica el grup tan gran que erem, però que com a bons germans, reagrupem sempre, aixo si, aqui, força endavant, ja que vam fer un minidescens, i desprès altre cop amunt....quina carretera mes maca, per tenir molt en compte, molt poc transitada ( ciclistes si, molts ) i super ben asfaltada.
La direcciò era Monistrol de Calders, que desde el punt on erem, ens hi portava un descens guapissim ( no em canso de dir que em va agradar molt tot el recorregut ), i un cop a Monistrol, tot el que ens venia per endavant, era cara amunt, Calders i Moià.
Amb en Xevi, i l'Eloi apretant tambè, vam decidir posar una mica de Xispa, que en el fons, a tots ens agrada apretar! En Torres, tambè apretava, es que tots! Ramon, Pana, Charly, l'Isma als trossos de força..tots a fondu!
No se si servirà d'algo, però l'apretada de força que vam fer en Xevi i jo, a les rectes picant amunt que teniem amagades al recoregut ahir, van ser de consideraciò, algun coet que un altre vam deixar allà ahir! perque es que,, com s'enganxava aquell terreny!
A Moià altre cop de volta, feiem un últim reagrupament, que la veritat, convenia....amb 120 kms a les cames, no tothom va fi encara, i els que hi van mes, poden aprofitar per explicar batalletes, o es que ninngú ho fa? jeje.
Ens quedaven els últims 30 kms fins a casa, que per variar, i al quedar tot pla i avall, sempre ens inventem piques, però es que.........que divertits que son! A mes, sempre hi acabem entrant tots! Jo a partir de de llavors, ja afluixo ritme,  m'agrada estirar cames sempre els últims kms, Aixo si, l'Isma, no es cansa d'apretar quan el terreny es posa de la seva banda, i ens va fer apretar una mica el tio! jeje,
Al final, a mi em van sortir 147 kms, amb 2100 de desnivell positiu, amb un ritme molt alt quan la carretera encarava amunt, que ja es el que buscava/em, però sobretot, dia genial, on fins i tot, el temps va acompanyar!
Avui, hi ha hagut sortida una mica a boleo, però se segur, que a casa, pocs s'hi han quedat, encaara que fos per anar a estirar cames, la horeta de flaca s'ha fet...
Ens queda una setmana per endavant, i just amb una setmana justa del tot, podrem treure conclusions de Remences, però aixo, es un altre capítol, per cert, molt interessant, que tocarà explicar la setmana que ve! Allà serem, i molta sort a tots els que hi correràn, i qu no dubtin a Saludar! si algun Independent comprateix algun tram amb ells! FINS AVIAT!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS