dilluns, 31 de gener del 2011

Un altre al sac

Si, de setmana vull dir! I es que al Gener, i com em sembla que porto dient tot l'hivern, el que mes desitjo, es que passin ràpid totes les setmanes, aixo si, havent fet la "feina".
El cap de setmana es plantejava plujòs, per aixo dissabte vaig decidir no sortir, i fer-ho diumenge, que en teoria havia de fer mes bon temps. El que te tela, es que el mateix dissabte, ja trucava nomes llevar-me amb en Miki per saber si havien sortit! jaja , que fort, quan els altres pedalen, i tu no, vol dir que ells entrenen el doble! lo seu, i lo que no fas tu!! jaja, sort que quan es tenen els deures fets, sempre es poden flexibilitar les hores, i sabia que no sortir dissabte i fer-ho diumenge, tampoc era tan greu. De fet, l'Arnau tampoc sortia, el tenim liat amb el tema Carnaval ja a la recta final, i ell tambè li toca planificar molt be els dies per poder fer les hores, i per aixo, al final, i darrera totes les planificacions ( com som oi? ) el diumenge vam fer un grup tope maco per sortir a fer 3 o 4 horetes, tots aquests erem! i algun que esta amagat!
La rutilla la va idear la Mary, i per cert, bona bona, crec que servira per algun dia fer-la mes a l'ideia, inclùs variant-la al principi o al final.
La zona d'acciò va ser el Lluçanes ( quines ganes tinc de tirar algun dia avall tambè ), pujant cap a Perafita, on abans, pujant desde St.Quirze de Besora, hi vam trobar força neu deu n'hi do...La Mary, la Laura i en Koki, en son la mostra, que per la carretera que pujavem, feia no gaires hores hi nevava...o sigui...FRED!!
A aquelles alçades no en tenia massa jo, però tumbant ja cap a casa, desde Prats de Lluçanes, em va començar a entrar, i la veritat, no es gens agradable, i menys amb dies tan grisos i humits.
Els de aqui sobre son l'Arnau, en Xevi, i l'Eloi, que tambè miraven la neu de reüll, jeje. Lo bo d'aquests dies aixi, es que arribes a casa sabent que el que fas ara, servirà per quan vingui el bon temps, i que desprès serà l'hora de treure profit d'aquestes " males estones ", entre comentes, perque en realitat no ho son, i menys per als que els hi agrada el fred de veritat, que se que n'hi han tambe! però mentre no arriben, les passarem aixi...o sigui, tan be com poguem!
La setmana que be...BTT, a veure si podem fer uan sortida una mica guapa, i si aconseguiexo aplegar a mes d'un dels que fa dies que no surto...Guillem, Tarrès, Carra..CORRAL, Charly.....
Cara de pocs amics.......
La foto del costat......fins i tot a mi em va sorpendre....es raro que em vinguin ganes de fer fotos amb el fred....però l'ocasió s'ho valia!
N'hem de fer alguna amb 10, tots de costat..o potser 20? jajaja
Quina Armonia!!!!!!!!!!!! però vull mes estil, que m'en falta!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS