diumenge, 9 de gener del 2011

Aixo Comença... 2011

L'acabem d'encetar, però es l'hora de començar a posar-nos les piles, els que hagin menjat molt turró, ja saben el que els hi toca.....
Personalment, el meu any ciclista va començar el dia 3, sobre el Maig o Juny, ja es veurà si l'hem començat be o no, i si tot el que anem perfilant, sortirà be, o no...la primera sortida de l'any a l'exterior va ser amb carretera, i amb bon temps per cert, pero la primera que en queda constancia aqui es de BTT. Es pot dir que el plà no va sortir com jo volia, però tambè puc dir, que tot i aixo, es va posar de cullons parar a Perafita a fer un talladet calent...


Vaya sol que feia....i gens de fred!!
Vam fer la sortida amb en Charly, l'Arnau, en Miki, en Campos, en Nardi com  novetat, i evidentment el que parla!
El recorregut prou interessant, sortint i pujant per la banda de Sant Hipolit, i cap a Sant Marti Xic....tot genial, l`¨unic que amb una de les baixades, i tot i que en Champs ens va avisar, vam pillar fang de veritat......res que no es pogues arreglar amb una carcher desprès, jeje.
A Perafita, s'hi estava genial.....crec que trobarem a faltar dies aixi el proper mes!!

ueeeeeeeee

La tornada per la pista de Sant boi....que va fer que ens sortirssin cap a 3:30 reals de bici, uns 55 kms....bons per cremar els turronets!!! rodar suau es posa molt i molt be tambè, aixo si, reconec que de vegades costa no apretar, i penso que es bo, aixo vol dir que hi han ganes de xispa, i que en el fons, es el que ens agrada, com a minim a mi!!!

La setmana que entra, segona de gener ja, ens porta directament a la rutina, trobarem a faltar lo de poder llevar-nos tard, no tenir horaris, marxar i tornar quan ens ve de gust, però en el fons, ens farà fer una mica de bondat, i de "disciplina", entre cometes perque si en tenim es perque volem!!!
A veure que hi ha de nou durant els 5 dies seguits de treballar, que a mes, farà que ens retrobem amb els compis que fa dies que no ens veiem!
Ah!! i no m'en descuido, anims a tots els que per una cosa o altre, no poden pedalar encara, i que sobretot pensin que tot passa, que la caloreta, i les bones sortides arribaran, o sigui que motivació a sac! que ara es l'hora de no perdre-la....!!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei, Cristian! Si arribo a saber que surto a la foto, em trec el casc i em poso gomina, jeje...
Una sortida molt guapa. Ja repetirem (mentre continueu al 70% eh!!)

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jejejeje, a la foto hi cabem tots! Sempre!!!es genial fer sortidetes aixi. I ei! al 70 o no, repetirem segur!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS