dimecres, 19 de gener del 2011

REPTES

Si, els reptes son allò que somiem de vegades, que somiem que ho podem fer, aconseguir...que ho tenim marcat amb una creu al nostre cap. Tot aixo, ve al cap aquests dies. Comencem any, mes o menys tothom esta marcant dates al calendari, i encara que sembli dificil, alguns segur que tenen tots els caps de setmana de Maig, Juny i Juliol marcats amb una X, i una petita frase al costat, on segurament hi ha escrit el que toca aquell cap de setmana. No m'equivoco oi? el que passa, es que potser n'hi ha una , de creu, que s'ha de fer ben grossa ( val petita tambè valdrà, jeje ) es la TRACKS DEL DIABLE NON STOP 2011, 3 i 4 de Juny, per alguns un repte, i per altres un somni, aconseguir acabar algo aixi, però el que esta clar , es que val la pena provar-ho, es la nostra zona, el nostre "païs", i us assegur-ho, que l'experiencia, val la pena, ens veiem al Juny?
Pel que fa a lo nostre i meu...fins ara tot com un rellotge, les hores van sortint i es van acumulant, i el que queda de setmana, serà 2 hores Spinnig...acompanyat d'una sessiò de 4 horetes dissabte, si el temps acompanya esclar, perque pel que diuen els del temps, fred fred! Per si de cas, i com a algo inusual, potser tocarà agafar el cotxe, i anar a visitar carreteres poc conegudes pels de la Plana,  anar a buscar una mica de bon clima, dientre el que es pugi esclar, de fet, em ve de gust poder fer alguna volta una mica "lluny" del que estem acostumats, aixo si, de relax, que estem a Gener!
Crec que en Charly, Carra, Tarrès i fins i tot l'Arnau potser, sortiran amb BTT, tambè, que en Guillem te ganes de començar a pedalar, i que alguns no paren mai...com L'Ernest?Ah!! fins hi tot en David.C, sembla que vol tornar a pedalar una mica, i en Pro.....que fa 2 dies que ve al Gymnàs! aixo es bo!! però que duri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Això, això a veuere quan us treieu la mandra de sobre i ens veniu a fer una visita als del Vallès!
La creu al calendari des de l'any passat que està marcada ben gran!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Ieeeeeeeeeeeee, aquest any promet mes encara! I si, li haig de dir amb l'Arnau i algun mes, i fer una escapadeta per aqui baix, que no coneixem gens la zona! i no pot ser!!!!!!

senselimits ha dit...

Aquest any ja tinc la tracks marcada al calendari!!! A patir!!
I si veniu pel vallès no us defraudarà, la zona s'ho val.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS