dilluns, 25 d’octubre del 2010

PEDALADA MANLLEU 2010

Ahir a la tarda estava una mica "gos", deu ser que els anims ja no estan igual que a ple estiu, per aixo vaig deixar una de les últimes historietes que fem aquest any, per explicar avui.
Comença a fer fred de veritat, però ahir, els de Manlleu, com cada any, organitzen una pedalada popular que la veritat, esta força be. Moltes alternatives en recorregut, 16kms, 38kms i 58 kms, i a a sobre, molt variada en quant a recorregut, amb pista, i alguns senders molt guapos, i fins i tot, algun tram a peu, que aixo ja no m'agrada tant, però en fi, a aquestes alçades no podem pas ser delicats!
La questiò es que divendres, i sense poder-ho evitar, intento lligar-ho tot per poder anar tots plegats, ja que per un dia a l'any, que fem alguna cosa junts, tots, i quan dic tots, vull dir aixo TOTS, vaig pensar que no estaria malament marxar desde Torellò, que tenim Manlleu a tocar, i aixi de pas esclafar una miqueta, com excusa, vaja, perque escalfar diguem que no calia. Total, que truco amb en Carra, Toni, Charly, Guillem...vaja, amb els que potser surto menys desde fa uns dies, i per tant veig menys tambè, i no per no tenir ganes, sino perque no tinc MTB, i ells aquests dies surten força amb MTB. Els altres, veient-los mes sovint, no hi ha problema, i ens posem d'acord per marxar desde Bi6 a les 7:45, En Vidal, Koki...ja avien avisat que baixaven amb cotxe, ah!! la sortida era a les 8:30.
Es divertit, de tant en tant, fer alguna cosa d'aquestes, sense estress, sense presses, tots tenim algo a explicar, i si, i encara que sempre estem de conya, i carregar-nos els uns als altres, crec que al final ens agrada fer quedades aixi.
A les 8 sortim de Torellò, anem per carretera, i en Miki, com que li carda pal, diu que hi va amb cotxe, en Guillem ha quedat abans amb l'Ernest que es amb qui sol anar sempre, perque no tenien ganes d'anar estressats cap Manlleu, però aixo si, a les 8 i poc, erem tots a Manlleu esperant la sortida, estona que evidentment, vam aprofitar per continuar fent allo que tant ens agrada...les mini reunions! o sino mireu....si...ja se que no es veu gaire be aquesta...

pero es que no eren els unics, aqui hi havien grupets per tots!
Em va agradar, perque erem molt a la sortida, a veure si m'enrecordo te tots. Arnau, Miki, Campos, Charly, Carrasco, Vidal, Guillem, Albert C, Ernest, Eloy, Tarrès, Alex, Toni M, Joan G, Sergi, Ernest Riu, Arnau C, Koko, Alibes, Juvanteny.........bufff, i els que em deg descuidar, pero poques vegades coincidim tants oi? per cert, en Corral no va venir, alguna feina deuria tenir.
8:30, sortida, pim pam pel mig de Manlleu, de seguida se separen un grup de 30 o 40, i pfff...dic val, no vull estressar-me avui, però si tinc ganes de pedalar amb els que em portaran una mica colladet, o sigui, desprès de parlar una estoneta amb l'Alex ( per cert, en Koki no el vaig veure en tot el recorregut! ) pel mig de Manlleu, faig una apretadeta i atrapo el grupet. Alla, hi havia en Guillem i l'Ernest, a part de tot a la trope, ( Campos, Vidal, Miki, Arnau )...i em va sorpendre, però bon senyal! El mes bo de la sortida, va ser, que encara no haviem sortit de Manlleu, i ja ens haviem perdut, els de la plana som la ostia s'ha de reconeixer, als Tracks del Diable va passar igual, i es que com burros, si el primer la lia, darrera la leim tots! Va ser poqueta cosa,, sort, de seguida tot arreglat i ja ens enfilavem direcciò Torellò i Sant Vicenç, on es feia part del recorregut dels Tracks, o sigui sendre i algun tam pedregòs, on patia una mica, i es que no he pensat a dir-ho, però com que per variar encara no tinc bici, l'Arnau em va deixar una Scale 30 que te per casa, per poder venir, i perfecte............sino fos perque va amb forquilla rigida!!!!!! avui estic pagant les consequencies de fer 60kms de senders i pedres amb una bici 100 % rigida, però reconec, que no em va desagradar.
Veig que la gent te ganes de tirar, i es que encara que sigui pedalada, ningu es capaça d'anar a poc a poc, o si...en Charly, Tarrès, Carra, TOni, etç, s'ho van agafar amb un punt mes de calma que nosaltres, i aixo va fer que al arribar al primer avituallament, anessim gairebè a davant de tot, però que va ser nomès fins aqui, perque el que no havia fet mai aquest any, ahir si, i es que desprès de pujar a bon ritme coll de Duec ( s'escriu aixi? ) amb en Miki i en Campos, vam parar a fer una bona botifarra. Potser mitja hora vam estar allà parats, temps de sobres perque arribessin tots els que teniem darrera, tot i que algun veina enganxat, com en Guillem, estava motivat el noi, crec que com a molt li portavem 10 minuts a l'hora de l'esmorzar,o en Vidal ( oi Tortuga , jeje ) be be. A aquelles alçades l'Arnau s'havia ficat la manta al cap, i havia decidit anar pel repte que havia marcat l'organitzaciò, que deien que no creien que ningu pogues baixar de 3:30h, vaja, que fins al final no el vam veure mes!
Desprès d'esmorzar venia lo mes dur, tram de baixada fins a la Riera de Sant. Pere, i ens enfilavem cap a Collsaplana, que es curiòs, però molta de la gent que hi havia a la pedalada, no havia fet mai............ja s'ho van trobar ja, perque si ja es dur per les rampes, si es fa com es va fer ahir, desde a baix de tot, o sigui desde el riu, fins a dalt, la cosa es complica molt, perque a part de desnivell, la part de baix es tècnica.
El fet d'haver estat tanta estona parats esmorzant, sumat a que vaig punxar just abans de Collsaplana, va fer que ens passes molta gent, entre ells en Vidal ( ja no el vam veure mes fins a L'arribada, el paio com sempre les mata callant! jejejeje, va fent ell ) cosa que em va permetre veure les cares de la gent que vam avançar, i que realement, algu allà va patir de valent, perque hi han 2 o 3 rampes del el 24%, casi res no? Total, coronem, fem l'últim reagrupament, i desde allà, ja tocava mes que res baixada, si, algun tram de pujdada encara, però fàcil, era una mica puja baixa, amb senders durs que picaven amunt, però que eren curts, on vaig disfrutar força, i on a part de veure amb en Guillem que pedalava a fondu ( aixo es bo, jeje ) perque no l'atrapessim, se que en Charly allà va patir una mica de crisi, jeje, però que va poguer acabar al final sense mes problemes.
El final molta pista, on amb en Xevi i en Miki, vam agafar un ritme força alt, a plat, i es que teniem ganes d'arribar a Manlleu, cosa que vam fer força ràpid ja, i que deuria ser cap a la una, vaja, que casi 4:30. al cap de poc arrivaba en Guillem, i al cap d'una estona mes, la resta...
La bona noticia a l'arribada, va ser que l'Arnau havia fet 3:........................31!!! s'havia quedat a 1 minut de aconseguir el repte que havia plantejar l'organitzaciò, i es que estic segur, que si a la sortida no ens perdem, i que si a sobre ell es palanteja desde el principi de tot sortir a pel temps, baixa de sobres de les 3:30, vaja segur. A mi ja m'hagues costat algo mes, be a mi, i a les resta , però dic per mi, perque se que el malparit esta un punt per sobre en fisic, però es que a mes, tècnicament n'està un altre, vaja, que son 2, i la t'ecnica ahir hi feia força!! Pero de totes maneres, s'ha de reconeixer que amb la BTT, te un nivell alt, i que l'any que ve espero que sigui mes!!!!!!!
Resumint.......un dia ben aprofitat, i moltes ganes de fer mes BTT, que amb el fred poca cosa mes es pot fer!!!!!
MItel's!


Que cullons cardaves PRO?? jeje
Ah!!! deixo les 4 fotos que vaig poder fer amb el mobil, i si l'organitzacio en penja, qui les posare!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Bona crónica! amb buti i tot! Aquesta és de les que venen de gust fer ara, amb colla i anar fent sense pressa, ara ja veig que l'Arnau anava a un altre ritme, per cert, conec el que fa quedar 2on: http://maratonians.foroactivo.com/curses-i-marxes-btt-f18/btt-manlleu-t439.htm

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Ja em va dir l'Arnau que en tenia un darrera amb molta pressa ja, jejeje, bons amics teniu ;)
Ada, la veritat es que es genial poder fer algo de tant en tant a un altre ritme!! que deu n'hi do l'any que portem, jejeje

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS