diumenge, 17 d’octubre de 2010

Arriba el Fred

Doncs carai, ahir al mati era per flipar, la sortida era amb flaca, ja que fins d'aqui no se quan, no tinc BTT, almenys meva!!!!però el que deia, un fred que pelava! vaig sorti amb guants curts, i fins a casi ls 10 del mati, no sem van començar a escalfar les mans.
Haviem deixat penjat al Facebook la ruta per ahir, i al final erem 5, ja que en Carrasco i en Chaparro al final van decidir anar amb Btt, vaia, erem Arnau, Xevi, Miki, Eloi, Corral (el pobre va haver de girar a dalt a Bracons, es trobava fatal ) i Cristian. Recorregut.....Vam fer Coll de Bracons, i a Olot........ja ens vam parar a esmorzar! jaja, però es que feia molt fred!!!!!! es va posar be parar.
Desprès vam fer ruta Terrade Remences, o sigui vam tirar cap a Coll de Capsacosta, on en Miki es va posar a tirar, i ens va fer pujar tibant a tope!, sobre la sortida poc mes a dir, Sant Pau de Seguries, Ripoll, i ja cap a Torello. Total 102 Kms, i al final, amb molt sol! i per acabar, com es nota que ara el que toca es el relax, una cerveseta pels que els hi agrada, i cap a casa!!
El finde passat va fer molt mal temps, però aquest ha fet molt bo, l'Arnau avui sortia amb BTT, quina enveja! en Miki i en Campos mel's he trobat a Perafita amb flaca, vaia, han anat a esmorzar. Se que en Guillem es a Berga, que feien una "carrera" que segur ha estat divertida, o alemnys aixo mha dit.
Es nota que arriba el fred, la motivaciò va minvant, però tambè se segur, que alguna coseta mes caura abans no arribi el fred de veritat. Ara toca esperar els moviements i jaleos que tinc esperant que m'arribi la BTT pel 2011, i alguna coseta mes que hi ha ente mans!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS