dijous, 8 de novembre del 2012

Descarregant Pressions!!

El nostre refugi d'hivern!
I no es que en tinguem molta, de pressió si, però reconeixem-ho.....els que volen rendir a un nivell alt, o donar tot el que el seu cos els permet, mes d'un dia i de dos...i de tres....ens tornem bojos si no podem seguir el plà que tenim ideat, o sigui, sense adonar-nos, ens posem pressió a sobre...i sort! perque en el fons, aixo es el que fa, que desprès les coses rutillin, aixo si, sense passar d'un límit!
Arnau!!!
Vaja, que petita intruducció per venir a dir, que casi tots els que aquest any no hem donat descans a les cames, ara els hi estem donant una mica, però sobretot, descans al cap! i es que no val a pensar que si parem perdrem tot el que teniem, perque ....error, per agafar forma, primer s'ha de perdre, i tant una cosa com l'altre requereix temps, o sigui, que no cal dir-ho, però desconectar una mica de la bici, sense deixar de fer esport....es bo! fora pressions!
I que millor que fer-ho que....nedant? mmm si, entre moltes altres coses. Però es que avui, ha tocat sessió de piscina, res, mitja hora o poc mes nedant, i a batzegades! es ben be que alguns no estem fets per aixo de la natació, però no es pot tenir tot! aixo si, relaxa moltissim! per fer-se'n una idea de com perdem la forma algun de nosaltres,  serveix d'exemple aquesta setmana: 1:15 min spinning dimarts, 1:00 spinning dimecres, 30 min piscina dijous, i sortida, a el que surti, dissabte.....que comparat amb época de màxima càrrega....varia com a 15 hores de menys amb bici....important apunt!.....lo de nedar, es nomès una opció, i sino mireu l'Arnau, ha fet exactament la descripció d'entreno d'aqui sobre, però va canviar  el dia de piscina, per el Sofa i avui ha pedalat una mica, ..però una mica de sofà, no es mal opció no? jeje!





Aixo si, la maquina que hi ha darrera de tot el que no es veu, continua engegada, i tot i que aquest any, no es volia fer "merchandasing" d'Hivern....a petició d'algun companys, anirem amb Look renovat ...i no pdelant! vaja, la nostra Identitat a la nostra esquena;) si algu en Vol ja sap com dir-ho, i si algun dia   tenim pressupost, ( dificil jeje ), les farem com deu mana!





Ah!! i si, fa un dies parlavem del tema material, petites xuxes ( en plan personal aixo )...que encara que no novetat, no son poc importants!
Esta clar que amb tota bici el pes es important....que ningu pensi el contrari, ho es, i molt! i a les rodes es un dels punts que mes afecta, vaja, les parts en moviment, les que generen inercies, son sempre les mes importants. Fa temps que anava darrera d'unes rodes que fossim molt molt llegueres, les Zipp 404 firecrest que duia fins ara, per les caractaristiques que tenen, i el perfil que tenen, ho son molt, , però degut a la suma de pes al posar el DuraAce Di2, i el Power2max, el lloc on s'havia de rascar pes, eren les rodes si o si, i unes rodes que s'apropessin al quilo de pes en total, eren objectiu prioritari.
Estructuralment, son espectaculars
Hi han poques opcions al mercat, i molt cares, però amb paciencia, espoden trobar coses molt molt be de preu...i van sortir,...quina elecció va tocar? Mavic Cosmic Ultimate....1100grs de pes, 250grs menys que les Zipp...
O sigui unes rodes amb perfil mig, o sigui bones rodadores en principi, i encara que el perfil, continua tinguent detractors, es mes que evident, que amb aquest pes, unes rodes son escaladores si o si...i si a mes tenen la ventatge del perfil...
Nomès han sortit a rodar 3 dies, però suficient ja per començar a treure`n alguna cunclusió ( les mes importants tocaràn quan estiguem mes fins ), i es que es pot assegurar que rodant, son finura pura...si ets amant del silenci...aquestes rodes a mi alemnys, m'han encantat...la disposició dels trinquets esta posada d'una manera en que deixar de pedalar, es igual a finura total...no a tothom li agrada, però si ets dels que si els agrada el silenci, ...aquestes rodes t'encantaran!
Son les mateixes rodes! amb flash i sense:)

L'altre conclusió, es que rodant, o sigui, anant per sobre els 35/40 km/h, no son tan efectives com les Zipp 404, i si, relament es nota, els hi falta la inercia que aquelles tenien un cop envalades, no es que vagin malament, ni molt menys, però si es nota, que per mantenir la velocitat, anant sol, esta clar,  necessites apretar un punt mes. De totes maneres, les impressions bones estan per venir.....deixo dues fotos de com queden muntades a la bici...i ei.......a esmorzar be dissabte, que tenim el cap de setmana aqui!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Rodes brutals! Com sempre amb material de qualitat
:-P

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

:):):):)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS