dimarts, 13 de novembre del 2012

BUFFF! Sopars,,,dinars...i desprès toca cremar!

Esta clar, que mantenir el pes d'ara i fins desprès de Nadal, costarà...i molt! totes les sortides de dissabtes tenen mes estones de taula i teca, que de pedalar...una mica esta be, però tant..aiaiaia!
Encara que anem tard actualitzant el blog,  es dimarts ja!  el cap de setmana, parats no vam estar....la pluja ens va fer dubtar a mes d'un, i al final, i del que teniem previst de fer alguns, en van acabar sortint dues opcions, Carretera i BTT....l'Arnau i l'Eloi, mes Ferèstecs ells,,,van tirar cap a Perafita, però no pas sols:) bona noticia, en Marc Corral tornava a fer una sortida desprès de la caiguda a les 3 Hores de Manresa! i ell, junt amb en Charlie i en Carra, van ser els que sense parlar-ne gaire, van acabar fent un dissabte de BTT...que pel van dir, van acabar una mica enfangats:) però havent-se fotut un esmorzar a Can Pensiró, dels de cuidado!
En Xevi, Miki, Agusti, Jordi Carmona ( Pro ) i servidor, vam triar carretera, voliem fer parada a Olot, a esmorzar clar,  la llàstima es que a Olot nomès hi vam arribar tres.....en Xevi, pujant Vallfogona, va caure...sisi, una caiguda mooooolt tonta, pero que li va trencar la cadena i un pedal, vaja , alucinant, i evidentment va haver de tornar cap a Ripoll a buscar el Tren........lo bo del tema, es que quan vam tenir clar que havia de girar cua, ens n'adonem que en Pro, havia punxat!! i amb el temps perdut ja, i la volta que haviem de fer, ( tornar per Coll de Condreu ), no tenia pas temps de venir, vaja, que ens vam quedar amb 3 unitats, que aixo si, vam arribar a casa a les dues...però amb bon regust, ja que tot i la descarada baixa forma, normal de fet, amb els anys, t'adones, que totes les hores de càrregues, i de intensitats altes a sobre la bici, donen el seu fruit, ja que sense patir gaire, vam fer 110 kms amb 2 colls, que si ve no son massa durs, si requereixen una mica d'esforç per pujar-los...vaja, que es important, que encara que estiguem fora de temporada, i d'objectius, matenir un punt de rodatge i intensitat, amb 1 cop entre setmana, unes dues hores, casi casi n'hi ha prou, i si el cap de setmana es poden fer dos dies, millor que millor!
Nosaltres ja sabeu que ho solem fer al gymnàs, ara encara hi han ganes de tancar-nos, ja que no hi passem masses hores, lo cardat serà a partir de gener, que ens hi haurem de quedar per força....i potser no ens vindrà tant de gust com ara...de fet, un dia com ahir...dilluns.....encara erem uns quants pedalant...i amb temps de alguna foto i tot;)...no ens queden hores aqui ni res!!!de fet, ara com a minim per cremar tot el que ens fotem per esmorzars.....i sopars! que tot i en petit comite, dissabte els que mes estones hem passat junts aquest any, en vam fer un....diguem que no vam acabar massa be...no estem acostumats al vi alguns!
I clar...aixo no esta...diumenge dia 18, i desprès d'haver batallat força per trobar una data per fer un esmorzar conjunt amb tota la gent que fa gran aquest petit grup IBT, que de fet, sabem que es mou ben be per il-lusió, podrem per fi, fer algo desprès de força temps a la Vall del Ges sense organitzar una mica de sortida en plan relax total. La idea era fer reviure una mica l'esperit que una vegada van aconseguir crear la gent de GEs-Extrem, que no oblidem, que elss van ser pioners a Torelló...però que degut als anys al peu del canó, van decidir fa un parell d'anys, afluixar el ritme...cosa que sense adonar-nos, i potser amb una dedicació menys exigent a la que tenien ells, recordem que van arribar a organitzar forces coses, hem anat agafant nosaltres! Total, que serà una sortida , però sobretot una manera de passar el mati amb una colla de gent, companys, que no solem coincidir mai...a veure com va, que si el temps ens acompanya, segur que serà mooolt distret! No hi serem tots, llàstima, però per la pròxima, segur que els que no han pogut venir, s'animaràn;)
Per cert, queda clar no? dissabtes matins esmorzars amb bike, dissabtes vespre sopar amb compis de bike, i el diumenge al mati, esmorzar amb bike altre cop......però,,,sino ho fem ara..quan tocarà??? o sigui, que a disfrutar-ho!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS