dijous, 25 d’octubre del 2012

Comencem la transició cap al 2013....però a poc a poc!

Estem esgotant la ültima setmana abans del canvi d'hora, i per culpa del temps, no s'ha pogut aprofitar del tot, i es que com trobarem a faltar ( alguns ) les tardes d'estiu, fa uns dies ho comentavem, però es que ara ja casi casi es una realitat. Sense anar mes lluny, avui alguns ja hem fet la inscripció al nostre lloc de tortures, si, al gimnàs, lloc on durant 2 mesos ara, intentarem no guanyar masses quilos, i on desprès, durant els tres primers mesos de l'any, farem tota la base del que serà la forma per la temporada 2013.....però no anem tan enllà, que per aixo encara queda, el que esta clar, es que aixo marca, el final d'una temporada, i el principi de l'altre.
Però anant al tema, i per acabar aquest octubre de pedalades, hi han dues opcions força bones, una mes competitiva, Open MuntBikes, on algun Ibt hi serà, Jordi's????? Isaac, i potser algun mes que està per concretar, a veure....... L'altre, una tipica  i de les últimes de les pedalades osoneques del final de temporada, la Pedalada del Rovelló, on als avituallaments, enlloc de platans, es poden trobar rovellons a la brasa, vaja un especatacle de fi de temporada. Ara tocarà triar, el que esta clar, es que Ibt`s n'hi hauràn a tot arreu, es el que te formar part desinteressadament d'una colla sense limits;)
L'altre aspecte, que està a l'ordre del dia entre el mundillo, i que demostra que estem ben vius, es el tema material ( ja ho comentavem fa uns dies ), i es que ja sigui amb el material per l'época de l'any amb  la que entrem, que sembla que el ciclocross estarà a l'ordre del dia entre els que mes ganes de guerra encara tenen ( el 2 de desembre es farà una prova del campionat Català a Vic ), o ja sigui pensant amb l'any 2013, molts estan ja removent molt material i estudiant possibilitats, per renovar Bici o accessoris, de fet, les Xuxes que havia comentat per la Flaca, ja estan posades, falta provar i evaluar, a veure si el temps ens deixa el cap de setmana, però altres, companys de l'entorn directe, van mes enllà i ja estan esperant models 2013, en David Comellas, sense anar mes lluny, te a punt de caramel, una Foil al punt de mira, bona opció, jeje. Es apassionant veure que hi han ganes,  i sembla que la temporada, i Pre temporada 2013, serà molt molt intensa, desde aqui, intentarem convençer a molts mes, que entrenar fort, i dedicar hores a la bici, dona satisfaccions molt gratificants, vaja, que a veure si aconseguim fer mes pinya encara, i aconseguir que ningú tingui por d'afrontar reptes a l'hora de fer entrenos amb colla, que poder, es voler:). Es nota que tot i que es genial fer bici sense cap objectiu, tambè hi han ganes de que fossim mes a l'hora de fer els entrenos durs de principi d'any??? casi casi sense voler-ho animem a que qui tingui ganes de gas, perdi la por:)


29er low cost, a la carta!!!!!




Per acabar, i tornant al material. i per veure, que per pocs €, es poden fer bicis molt equilibrades, deixem l'Exemple d'un muntage d'una 29, que la veritat, ( entre gustos poc a dir, aixo si ) , ha quedat mot be. 



El cuadre molts ja intuireu d'un surt, però un cop a les mans, i examinant-lo be, es plapable que els acabats no estan gens malament, amb tot el cablejat intern, i amb tota la tecnologia actual, o sigui, direcció tapered, pedaier BB30, i pinça de fre entre vaines, amb pipa de direcció molt curta, vaja, ideal amb una 29 de geometria actual.









Evidentment, no estem aqui per vendre bicis, però si per demostrar, que per pocs € ( màxim 1500) , es pot muntar una bici per provar el mòn aquest tant discutit de les 29. El pes ha quedat per sota dels 11kgs, i encara que falta provar-la a fons, la impressió, es que no defraudarà:)





Bon Cap de setmana, i Full Gas! sigui anant a Esmorzar, o sigui competint:) a finals, o principis de setmana entrant, mes!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS