dilluns, 8 d’octubre del 2012

Cap de Setmana COMPLERT! ELOI i CUCU 2n i 3r al BICICIMS


la Foto del Final,  amb l'Oriol Colomer, 1r sense discussió.
TEXT REPASSAT! PERDONEU L'ACUMULACIÓ DE FALTES QUE HI HAVIA!
Es preveia bon temps, i com ja vam dir divendres, era l'únic que feia falta que ens acompanyès, perque la resta, o sigui les ganes, i les cites ja hi eren. Un Cop passat el cap de Setmana, es pot dir, que efectivament, ha estat un molt bon cap de setmana!
Sortida, amb l'Isma a primera fila, inconfundible no?
Per ordre de prioritats, es pot dir clar, que el Bicicims era lo mes dur i exigent del que estava previst fer, i no va defraudar, ho va ser, i sembla que molt. En representació nostre, l'Arnau, l'Eloi i en Sergi ( Pingui ), tambè l'Isma, Glavany, etç....i evidentment el nostre adoptat, l'Arnau Cucurull ( Cucu ). Els objectius eren varis, ja que a aquestes alçades de temporada, la forma, en general, ja no es la que era, però per sobre de tot, la intenció era disfrutar, com sempre de fet!
Van ser mes de 100 participants, majoritàriament de la comarca, alguns sense saber ben be on es ficaven ( ara ja ho saben, jeje ),  i altres, amb les idees ben clares. El recorregut, com cada any, es secret fins a ùltima hora, tot i que hi han punts que son identitat del Bicicims, com Bellmunt per començar, i el Calvari a Cabrera, ja cap a la part final.
CRACK! ELOI
La cursa en si, va tenir un lider indiscutible, l'Oriol Colomé, que va fer com va voler, el seu nivell, esta mes d'un graó per sobre dels que el van seguir, i ho va deixar ben clar. Aixo si, per darrera, hi havia esbatussada, l'Arnau, sense ganes de patir mes del compte, i amb una forma que ja no es la de fa uns mesos ( tambè es bo anar afluixant ), va deixar el paper de cap de Team a l'Eloi, que el va agafar, i molt ben agafat, tant, que al final, va arribar juntament amb en Cucu en 2ona i 3era posició respectivament.
I CRACK CUCU!
SERGI!!!!
Es pot dir ben alt, que tot i la dificultat tècnica i la duresa extrema del Bicicims, van ratllar tots dos a nivell molt alt, i be, l'Arnau, 6è final, tot i no apretar, va acabar baixant de les 7 hores tambè, no esta malament no? en Sergi tambè acabava sense problemes, fent la opció curta degut a la escassetat de temps que disponia.
La duresa del recorregut, va fer que hi haguessin varies baixes, Gerard barnoles i Marc Galvany entre les mes destacades. En fi, que la part mes positiva es el el 2on lloc compartit entre l'Eloi i en Cucu, FELICITATS als dos!


ARNAU I TARRES

Els "segons"
Però aixo no va ser tot del cap de setmana, que dissabte, i havia pedalada a Rupit, i Cicloturista de L'Eix!!!!
Aixi estavem a Rupit a les 9 del mati



Fotos desordenades, però a que val mes una imatge que mil paraules? no ens hi vam estar estona ni res a l'avituallament! llàstima que desprès a la majoria ja no els veuriem mes durant la ruta....!!
El fotogràf ens va tallar en  miki de la Foto!!


Que be ens ho vam passar a Rupit els que vam anar, i que ben organitzat, marcat i ben triat va estar el mati que ens van perparar la gent del BTT Rupit, sense cap dubte es una pedalada consolidada  ja!
A Rupit, si erem molts IBT`s, com es nota que tenim ganes de relax ja no? Miki, Xevi, Vidal, Toni i Quim Nardi, Emili, Charlie, Isma, Isaac, Cristian, i Xevi Rubio, Tarrès, i carai, molt gent de la Vall de Ges. Aquest tipus de pedalades sempre et descobreixen llocs, que per molt aprop que ho tinguem, no els acabarem de coneixer mai! La sortida en general va ser tranquila, evidentment, algun "fogonasso" es inevitable, la xispa no es pot perdre mai! 
Bona Aceptació no?
Algun tram amb molta pedra, res alarmant, tot i que per la gent amb menys rodatge, potser algun tros sel's va fer un xic complicat, sobretot la baixada fins a Sau, que tot i trencada, no era comlpicada, i a sobre de seguida, venia una de les pujades mes dures del recorregut, que segur a mes d'un se li va fer dura, oi? però que seria d'aquest esport sense un punt de patiment alt de vegades? segur que no ens quedaria aquest regust tan bo quan acabem!
Parlant del final, alguns vam menjar tanta xocolata desfeta ( estava bonissima ) i tanta coca, que la tornada fins a Torelló la vam haver de fer amb bici per cremar les calories, que no eren poques:)
EL que queda clar, es que el track ja esta ben guardat, i com serà que algun dia d'hivern, no caigui algun tram dels que vam descobrir dissabte......que donaria per explicar molt, però millor que no, perque un cop llançat, explicaria fins i tot el numero de voltes que va donar la roda de la bici, per fer els 40 kms ( moltes segurament ) :)
S
I Ambient a l'esmorzar amb IBt's al mig com sempre, es genial!
Vaia 3! Vidal, Isma i Charlie.!!!

I l'últim event, i no menys important, la cicloturista de l'Eix, organitzada per l'últim ciclista Professional que hem tingut a Osona, Josep Jufre, germà d'un compi nostre, en Vicenç, que evidentment va estar allà, i que pel que tenim entès va ser tambè un event molt ben organitzat, que per cert, no es tornarà a repetir, era una ocasió unica per pedalar per l'Eix transversal! la prova de que hi va ser??? aqui sota, i a sobre amb un mite ja, de la història del ciclisme.


En Vicenç amb l'Indurain



I per acabar aquesta super entrada de Blog, i encara que ja fa casi un mes que es va disputar, avui els de Freebike Blanes han posat el video de la carrera que es va dur a terme a principis de Setembre, amb Guanyador el Roberto Heras ( el que es veu entrevistat el video,  va ser el primer de la pedalada curta que es va fer paralela, no competitiva  )  on hi vam ser 5 Independent`s, amb bon resultat final, encara que al video, no hi sortim tots, s'ha de reconeixer que es un bon muntatge, i ei, mireu el minut 2:50, el 3:45 el 7:40 l'Eloi, que hi ha una plaga que passa fugaçment! nosaltres evidentment!




MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS