dijous, 20 de setembre del 2012

Estem acabant...si, Però a TOPE!!!

Alguna foto pendent encara de STa.Eulàlia, guapes no? Isaac!

S'acaba el que "oficialment" es la temporada de events esportius que tinguin a veure amb la bici, ja siguin de carretera com de BTT, encara que, que quedi clar, quan podem dir acabar, nomès es referit a l'apartat mes competitiu a nivell aficionat, i es que realemnt en feneral, es palpa, i qualsevol s'adona, que els objectius per a tots, es van acabant, els importants almenys....Selenika? BIcicims? i poqueta cosa mes, la resta, seràn pedalades populars com les que ja portem fent,  ( per cert encara hi havia alguna foto pendent d'Ibt`s que vam estar a sta.Eulalia de Riuprimer) ja sigui a Rupi, Manlleu..i alguna o altre que segur que sortirà, però sera sempre en plan "no Stress" :)
Aixo si, com el títol deixa clar, alguns acabarem a tope, i en tots els sentits! i es  que aquest cap de setmana hi ha una marxa, que a part de molt emotiva, ens servirà a mes d'un, per fer fer un últim dia de calitat, sumant hores, de cara a la Selenika, aquesta marxa es la 100%100 Tondo, poc a dir oi? molts, tenim necessitat d'assitir-hi...i Independent`s ens serem uns quants, potser, i apart de Terra de Remences, un dels events d'aquets 2012 on mes colla ens ajuntarem, o sigui, serà segur segur, divertit! la part negativa, es que hi havien ganes d'estar present a les 2 hores de resitència de Roda de Ter, però aquest cop, i acabant la Tondo a Vallter, es impossible poder participar a Roda:(
DI2

L'altre tema que ens fa anar a tope...a mes d'un, sisi mes d'un sigui al nivell que sigui! es el tema material, n'hi ha que som fanàtiks, mai millor dit, de la tècnologia, d'evolucions, vaja, inquiets amb tot el que sigui innovació, i clar, passa el que passa....acabes fent mans i mànigues per portar a terme el que et ronda pel cap.....que en aquest cas, ha set, tot i portar ja força temps al mercat, muntar Di2 a la bici de carretera, Dura Ace en aquest cas, que per cert, i desprès de provar-lo a fons ja, i poder-ho continuar fent-ho aquest cap de setmana a la Tondo, es clar, que realment el canvi electrònic ( encara que ja ho sabiem ), es una maravella. 

Suport de bateria fet artesà,  i forat molt petit pel cable
El procès de muntatge, tampoc es complicat, s'ha de saber que es pot muntar amb cablejat exterior o interior, la diferència es precisament el tipus de cablejat que es necessita per cada cas, ja que un queda a la vista, i per tant ha de quedar ben posat i estilitzat ( shimano ofereix el kit amb guia cables corresponents ), i l'altre, al anar per dins, no necessita res de tot aixo, i queda del tot estilitzat, sense casi casi veure`s cap cable enlloc.
Es veu be el forat engrandit, per passar el cable.
El problema, si ho es, es que no tots els cuadres estan preparats per portar electronic, i en aquest cas , el Foil, si de serie ve amb Grup mecànic, els cables del Di2 no arriben a poder entrar pels forats que ja hi han, i per tant, s'han d'engrandir. Es una feina fàcil, però alhora delicada, ja que es necessàri actuar amb força precisió en el moment d'engradir els forats, sobretot el de la vaina de darrera, ja que l'espai es molt just, vaja, s'ha de fer anar la dremel ( eina rotativa que gira a moltes revolucions, i amb puntes intercambiables ), amb molt de cuidado.
Suaviat, ràpid, silenciòs, i precisió, es pot demanar mes??Si es fa amb cura, el muntatge,  l'acabat es com el que es veu a les fotos, casi casi perfecte vaja,  quan esta tot acabat, els trams de cable que es veuen, son molt molt pocs. La veritat es que les estones de muntatge sempre s'acaben allargant, i es que les ganes de deixar tot super ben acabat, fan perdre molta estona amb els detalls, però si els resultats son bons, val la pena:)

Desprès de la parrafada, i que potser algun començi a veure mes clar la possibilitat de anar amb electrònic en no massa temps, potser que per avui  ho deixem no? pròxima entrada, Resum 100%100 Tondo!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Ja arriba a ser guapo aquest quadre. I amb Di2, no vegis, ja és com la limited jejeje... A disfrutar del final de temporada que ja us el mereixeu

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

:):):):) no estaries ahir ala tondo no XAvi???????

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS