divendres, 28 d’octubre del 2011

GOS GOS

Els que vam poder , Vam fer desdepdida del dimecres de Bellmunt....
No Coment...
Algù em deia que molt dir que estavem a final de temporada però que no paravem ni a la de 3.....però es pot assegurar que ara si,  ha tocat fi, per primer desde gener,  han passat mes de dos dies sense tocar la bici, i lo millor de tot, en 5 dies un sol dia, i aquest dia una sola pujada a Bellmunt! on de pas vam aprofitar per fer el tonto.....no? la veritat es que psicològicament, una mica de paraon ajuda moltissim, relaxa, dona temps per fer altres coses...i es que tot i que tampoc es tracta de passar-se la vida a sobre la bici, si es veritat que havent de treballar com fem tots els que estem ficats amb aixo,  desprès posar-te a fer 2 hores de bike dia si dia no....poc o molt ens roba moltes estones, i que quan les tenim, com ara, casi sens fa raro! de totes maneres,  tampoc es tracta de perdre el temps....el tema material, els que seguiu tot aixo, ja heu vist dies enrrera, com no parem quiets, de fet, en Jordi Vidal, ha estrenat una altre Foil tambè, i entre mans, hi han molts projectes per aquets dos mesos que tenim per endavant,  un d'ells, el d'en jordi Carmona, que tot i fer casi 2 anys que no pedala, no perd les ganes, i estem muntant una Chervelina S3, que no tardarà gaire a poder-se posar per aqui.....però be, tampoc avancem gaire, que nomès falta que falli algo! que a vegadfes, tants projectes...no son bons, però sisi, época de renovar material:)
Parlant del tema renovació, i nomes perque ningù es pensi, que descansem del tot....ja comencem a treballar  amb dissenys de les equipacions, 2012....que si les idees que tenim al cap, es poden portar a terme, serà una canya.....fins aqui es pot llegir....que tot just entrem al Novembre!!
El que ningù es pot pensar, es que tinguent quatre dies de festa per endavant, deixarem escapar l'oportunitat de fer alguna cosa prou interessant.....o sigui, que demà, i si el temps acompanya, hi ha la última sortida de carretera amb els Saturday's, ara si última! I dilluns, que farà bo segur.....l'Arnau ens te una sopresa preparada per la zona del Puigsacalm.....Vidrà...Coll de Bracons....amb BTT! a veure com va! aixo si, les torradetes de pa amb tomàquet, no ens les treurà ningù :).......

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS