diumenge, 18 de setembre del 2011

DUATLO DE BELLMUNT.... Espectacular!!


    


         CLASSIFICACIONS 
                         DUATLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


El temps ens va avisar ahir, avui tocava pluja..... I just, el mati el cel ha donat una treva, i tot i que ha deixat el tram de descens casi impracticable, hem pogut gaudir d'una nova edició d'aquesta prova tan especial que ens organitzen la gent de Serragrenyada, be per ells!
Amb mitja hora de retard, a les 10, sortida, a dalt, a la part mes espectacular de tota la Duatló, esperavem tots, i aquests tots, erem mooooolts! A que arribessin els primers, vaja una mitja hora, o poc mes, aquest any s'ha pujat un xic mes lent. De la Vall n'hi havien molts, Guillem Lopez, Codony, Carles Juanix, Pere Vila, Jaume Castells.....be i una llista força mes llarga, que a la Vall del Ges, la Duatló enganxa! però sobretot, hi teniem l'Arnau Soler, que encara que sabem de sobres que còrrer no es una de les seves virtuts ( no tenim res a fer amb aixo, jeje ) esta clar que amb la bici, podia fer molta feina i bona. No ens ha defraudat, sobre els 32 minuts, arribava a la zona última d'ascenció, a l'ambientasso, i hi arrivaba 6è!!! I a sobre saludant! Personalment l'he vist molt mes sencer encara, que l'any passat, vaja, pujada sobre les prespectives, però no per aixo menys admirable. En Guillem, pujava poc desprès, i en Codony tambè darrera, i en Carles enganxat...fins aqui eren els Top, darrera, ja a un altre ritme i amb altre cares, anaven artiban els mes de 200 inscrits....mentre els primers, ja feia estona que corrien.
Com es tipic, un cop passen tots, toca anar a esperar els primers a les fulles, l'espectacle estava assegurat, moll, molt moll! I a sobre, amb sorpresa, un Vesper ple d'abelles!! L'han liat amb els que estavem allà de public, però el pitjor ha set desprès, quan a sobre de la complicació de la baixada, que realment era per acollonir-se, s'han sumat a la festa las abelles, si, sona a còmic, que ho ha set, però fins al punt que han picat a mes d'un corredor, que no sabia de on li venien les punxades.
Pel tram marcat de descens, no ha sigut ningu capaç de baixar, fins que ha arribat un de blanc, que tot i haver modificat el recorregut per culpa de les abelles, ha fet un descens ESPECTACULAR, dels que agraden els que estan allà esperant estona per veure espectacle. Qui era? Arnau!!! I es que la veritat, ningù ha dubtat que la baixada que ha fet, ha set per flipar! al final, 3er millor temps baixant! I es que hi han coses, que nomes uns quants son capaços de fer, i baixar, es un dels seus punts forts. Resumint, 6e pujant, 91è corrent, 3r baixant.....a treure conclusions...
Al final 36è, a falta que publiquin classificacions oficials. No esta gens malament, si demà hi ha material per fer alegrar la vista, aqui ho trobareu, ja que hi han alguns videos ( de calitat no gaire bona pel culpa del temps ), i inclus l'Arnau ha fet un video del seu descens amb una camera al cap.....o sigui, demà mes!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS