dimecres, 16 de març del 2011

MES ++++++

Les setmanes passen ( massa ) massa ràpid! tot i que les d'hivern no esta malament que passin aixi. La veritat es que quasi no ens adonem, i estem a les portes de una tamporada plena de opcions per fer.
I basicament es perque d'aqui 1 setmana  i poc, hi torna haver Luçanes Ferèstec!
Els de Torellò, o una bona colla, esterem per allà donant guerra, l'Arnau, Miki, Guillem, Ernest.M, Ernest Riu, Sergi, Tarres, Cucurull, Campos, Cristian, Vidal.........i algu mes segurament, el perfil pinta be, però segur que hi ha algo amagat pel mig, 65kms, amb tan sols 1400 de desnivell positiu acumulat...em fa mala espina.
L'any passat ja va ser molt dura, encara que potser al ser a principi de temporada, sempre tot es fa mes dur. El primer tram, i fins el km 10 es farà molt rapid, perque es gairabe tot negatiu, pero a partir de llavors, s'ha de veure qui aguanta el primer "fogonasso" gaire estona...
Be, apart del Ferèstec, que per alguns serà la segona prova de l'any, a partir d'abril sembla que hi donarem mes prioritat a les Carreres de carretera, per aixo segurament pot estar molt be fer la Classica de Cervera el dia 10 d'abril SEGARRA SOLSONES pot estar guapa guapa.
Aixo si, la BTT, no la deixarem pas! que la Tracks Non Stop, no perdonarà sino!

El cap de setmana tenim una ruta prevista molt maca i interessant, amb carretera, aproximadament 150 kms, amb sortida a les 8 desde Torellò. Ruta aproximada, La Salut, olot, Amer, St.Colomoa de Farnes, i fer tot el Coll de Cladells, un port que es fa be, però deuns 20 kms de ascenció constant, interessant per anar afinant...dijous deixem al Facebook la Ruta exacta, i qui en tingui ganes...com sempre, ja ho sap!

3 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

apa, ja he fet la meva votació,segur que no et costa gaire endevinar quina opció, jeje.
Lluçanes, lluçanes... ai que ens tornarem a veure aviat!!
quan en feu una per aquí que no sigui de carretera avisa!

Cristian ha dit...

Ada!!!!! guay si ens veiem per allà :):):):) aixo vol dir que aquest any anem animats! jejeje.
Per aqui la vostra zona, no fan res que pugi estar guapo ara aviat???

Ada Xinxó ha dit...

Ei quina bona sortida carreteria que heu fet eh! i gaudint del solet, yuhu!
Doncs per aquí ara per ara no sé pas que facin res que valgui la pena... que no veus que sempre anem amunt i avall? per algo serà, jejeje. Si fan algo t'ho dic! Fins diumenge!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS