dimecres, 16 de febrer del 2011

:( mal dia...

A la vida, sempre hi han coses, que t'estimes mes no escoltar, i per desgràcia, mes d'una vegada. Avui, ha set un dia d'aquests....Havia quedat amb en Charlie per encolar els tubulars per  la seva flaca, desprès de mes de dues setmanes donant-hi voltes....He plegat de treballar a les 5...he arribat, i mentre l'esperava, he aprofitat i els he muntat jo. L'Arnau, que anava a fer carrossa avui que reposava, ha passat per casa a portar-me eines que teniem esbarriades, i poc abans de les 6 ha arribat en Charlie.
Es mira les rodes, li agrada com queden, i de cop s'enrecorda del que li han comentat al mati, una mala noticia. Ens diu, us enrecordeu d'en Xevi?...si en Xevi Parareda diu, jo............dic clar! si ha vingut a totes les GesExtrem, molt amic d'en Toni Martinez! inclus l'any paassat, acabant l'any, vam fer alguna sortida organitzada per en Toni, tots plegats! sisi, clar que el conec. Doncs no hi es...ja no hi es, avui no s'ha llevat.....li contesto, vols dir que, no s'ha lelvat de veritat? sisi, de veritat... buf, ho he enntes de seguida, no calia profunditzar.
Quan es algu que coneixes, que poc o molt hi has compratit alguna cosa, amb aquest cas la nostra afició, i et diuen que no el veuràs mes, costa de assimilar. Amb en Xevi no hi soliem compartir bojeries de les nostres, basicament perque ell encara la bici d'una altre manera, amb altres objectius, però de tant en tant, i gràcies a en Toni, que aconseguia convençe'l per apuntar-se a algun "fogonasso" dels nostres, podiem compratir sortida amb ell.
La part que coneixia d'ell, em ve fàcilment al cap. Un tio de cullons, tan li feia on s'hages d'anar, ni com. Tranquil, però mai s'encantava, pedalava mes del que aparentava. Encara recordo fa un parell d'anys, quan el vaig coneixer, fent un dels nostres tipics sopars d'estiu a Bellmunt, i que clar, la tornada tocava de nit, veurel arribar amb un invent posat al portampolles de la bici, que era una bateria artesana pel llam de llum que fia servir per tornar, impressionant! coses d'aquelles que sempre et queden gravades.
Com dic al principi, avui es un mal dia, avui hi havian intenciò de comentar un parell de coses, però noticies com aquesta, fan deixar de banda qualsevol altre cosa, i que encara que sigui gairebe insignificant, tots els que hem pedalat amb ell, desde aqui li fem el noste petit homenatge.
D.E.P Xevi....

3 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Vaya :( Lo siento. DEP.
Siempre es un palo recibir una noticia así. Mis pésames a su familia y todo su entorno.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Una lastima...si...:( nos vemos pronto Noe!

Xavi ha dit...

Notícia trista noi. Em sap greu.

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS