diumenge, 6 de novembre del 2016

MOSSEGANT-ME LES UNGLES

SCOTT SPARK 2017
Ummmm, un mes? si, aproximadament un mes sense escriure per aqui, però aquesta tarda de diumenge, 6 de Novembre, encaixa per dedicar una estona a escriure.
Fent el Burro? jeje
La veritat es que fins dimarts passat dia 1, que vaig, o millor dit, vam poder estar a la Gerunda a Girona, he aprofitat tant com he pogut el temps extra de cua d'estiu,  que hem tingut. Evidentment fa temps que els objectius competitius son història, que no es el mateix que deixar de ser exigent amb  el que faig:), i es per això, que el nivell d'hores setmananls dedicats a la bici son forces, ja que una mitja de 12 hores a la setmana queien, cosa que no em servia per poder seguir sense treure la llengua als que van pujant mica en mica, que la veritat, no deixen de sorpendrem...fins i tot, algun dia em demano a mi mateix....." Cristian i si l'any que ve intentem fer una mica de bondat amb el menjar i el descans, i aixi els hi pots donar una mica mes de guerra de la que ultimament estàn
acostumats?".....doncs potser si, perque si algo em tira, es el fet d'autoexigir-me.... d'aqui a final d'any, serà interessant la "guerra" amb el meu cap per tal de discutir sobre el tema. La part que ajuda i molt, es que estem ja en plenes "discussions" sobre objectius 2017, i la veritat, molts em motiven.....que deu tenir això de la les dues rodes, que de manera de fer oci, acaba convertint-se en forma de vida........estic segur que mes d'un ho enteneu el que vull dir:)


En Cristian Cumplido em tirava aquesta Foto a la Fanatik'a ( Bellmunt )


Deixant de banda la part mes esportiva, estem en plena época de novetats 2017....millor dit, les novetats les sabem desde el Juliol ja, ara  les novetats que ja sabem, estan començant a arribar a botigues, i entre aquestes, n'hi ha dues que el que escriu aqui esta esperant amb candeletes. Scott Spark i Scott Addict.
FIZIK by Scott Addict
Desde la presentació a Altea, una d'elles la vaig tenir clara, però que alhora, es la que per ara, menys pressa tinc, l'Addict, i es que tot i que donarà per escriure, i molt, ara, entrant a l'hivern es quan menys ganes de tocar Asfalt es tenen...o almenys jo. Calculo que estarà acabada encetant l'Any 2017, i es que quan montes algo tan tan al gust, i a sobre, busques introduir totes les novetats que estàn entrant a la carretera....pot passar que t'hagis de carregar de paciencia esperant que els distribuidors disposin del material....el quadre, Scott Addict Disc, arriba en breu, usn 15 dies, les rodes, Zipp 404 firecret  Disc, que reconec que seràn moooolt criticades pel perfil ( 58mm ) però el pes mes que correcte, i sobretot l'estetica del perfil alt, per mi era innegociable, i en 3 setmanes estàn a Fanatik, i els perifèrics, Fizik al complert, manillar, seient, tija, potència, ja estàn a Fanatik. EL que realemtn ens farà patir, serà el grup, Stam Red Etap Disc, i es que tot i que existeix desde fa un any ja, hi ha la novetat del disc, que suposa redisenyar una part que tenen en comu els dos grups ( convencional i disc ) i que son les manetes, ja que la resta del grup comparteix components, evidentment. Es per això, per el que encara falta, que per ara la deixo "amagada", encara que si alguna hora us passeu per Fanatik a partir de finals de mes, alguna cosa es podrà intuir ja.

TEST SCOTT BTT 2017 Scale / Spark
L'altre joguina, es mab rodes gruixudes, i aquesta, ara, si que em te nerviós. Fa 3 setmanes que tinc als pobres Mateo i Alex bojos, bucant i trian material, i muntatge, i al final, tot just aquesta setmana, ha m'ha quedat clara.....TELA! La idea era fer una BTT doble, amb un muntange coherent, per això d'entrada la idea era muntar XT/XTR de grup, i aixi canviar el que durant anya havia estat amb mi amb BTT, Sram....però es que el nou Eagle tiba, i ho fa molt........i al final, i tot i encara el preu final del conjunt, es el muntantge coherent per algú que poc o molt li agradi estar al dia.....encara que ara no ens ho sembli, està molt clar que passarà el de sempre, les 12 velocitats s'imposaràn, i es que si heu tingut possiblitat de provar-lo, ho entendreu. Jo ho he fet ja 2 cops, a Altea a la presentació Scott, i al Test Scott BTT 2017 que vam fer a Fanatik fa unes setmanes.....De fet, Sram ja ha anunciat, que desde JA, deixa d'evolucionar els grups de 2x11v, i es centra amb els 1x11 i 1x12 que acabarà essent al final, amb aquest últim unicament, i es que el Rati de funcionament del 1x12, que no es res mes que el rang de funcionament i d'opcions en pedalada/avanç, equival ja als grups de 2x10v....res mes a dir no?
La resta de muntatge serà amb rodes Mavic Crossmax SL Pro... esperarem que hi hagi mes ventall de rodes amb Boost ( nova mesura de eixos de roda ) per invertir com cal amb unes rodes, mentre, les SL no aniràn gens malament. L'altre part important es la Forquilla......vaig dubtar molt de si posar la nova Fox Step Cast "SC" Factory, i es que el seu pes espectacular atrau, i molt, però tinc cert carinyo a la Rs1, i el seu funcionament, es senzillament espectacular, a mes, pel tipus de bici que serà l'Spark, li encaixava molt la RS1, mes "all Mountain" per dir-ho d'alguna manera, tot i que no deixa de ser una forquilla de XC. Els 350 grs de mes que la FOX, m'han voltat dies pel cap, però un bon Restyling a Scolors, i puc assegurar que el resultat un cop muntada a la bici, serà espctacular..... Als dos costats hi ha el procès de pintat de la RS1....i a sota el de les Bieles, que encara que no ho he comentat , mantindre les Rotor Rez 1.1, i que tot i que l'Sram Eagle porta pinyo de 50, sisi 50 dents, el plat que hi muntare serà un 32 dents, i es que amb el temps, i per la meva forma de pedalar, m'ha quedat clar que prioritzo poder pujar amb cadència, i mes si quan despres d'hores d'esforç, les cames no van fines.......


EN fi, us he menjat una mica el cap, ho se, però em venia de gust explicar que la roda segueix endavant, que això es una passió, i qua tot i acabar aquesta entrada, ja m'esta venint de gust poder tenir les bici davant per poder fer una altre entrada, i com no, em ve de gust seguir exlporant llocs, cims i camis...que per cert, ara i fins nadalt, serà mes a peu que amb rodes:):):)

FINS AVIATTTT
MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS