diumenge, 24 de gener de 2016

SCOTT FOIL 2016.... I start temporada 2016


Siii! D'acord! Masses dies per actualitzar! I la Foil 2016 porta ja prop de 500 quilòmetres..... De fet, casi es una bona opció la d'haver trigat uns dies a publicar el que es i com va aquest nou projecte.
D'entrada haig de reconèixer que no era la opció que mes il-lusió em feia, i es que els que soleu llegir aqui, segur que sabeu que soc un ferm defensor de la innovació, Fanàtik :) podria dir:).... I es que els discs, està mes que segur que son el futur mes proper en quan a innovació dins el mòn de les bicicletes de carretera.
Quan va sorgir la idea de fer la temporada 2016 amb aquest nou model de Foil, la veritat es que havia "investigat" poc sobre ella. Va ser a partir de llavors, quan vam decidir  i apostar 100% per aquest model, quan vaig començar a mirar-la amb detall, i quan realment, em vaig començar a adonar de les innovacions que aporta.
A nivell personal, tenia força clares dues coses. Una, que costaria molt millorar el rendiment de l'anterior Foil, i quan dic això,  vull recordar que una bici no nomès serveix per pujar ràpid. La Foil puja molt acceptablament, però es que baixant es una autèntica tiralinies, et fa fàcil lo dificil, us ho asseguro, i a mes, planeja espectacularment be. I el segon apartat que estic segur que costaria millorar, era el disseny....... Si, es una bici molt vista la Foil, però va marcar un abans i un desprès el dia que va sortir al mercat, fa 4 anys. Doncs be, amb els dos apartats s'han superat, i no han quedat curts. No em vull extendre, que ull, donarianper fer-ho! Però el que he notat les 3/4 setmanes que porto amb ella, es que es una bici que convida a correr. M'encanta la posiciò agresiva a la que et convida a pujar a sobre...i si, quan hi ets, o apretes, o t'aburreixes. Tal i com la tinc configurada jo, amb l'alçada de seient al limit del que permet la llargada de les meves cames, i el manillar arran de "pipa"de direcció, es obligat voler anar per feina.I el tema estètic....... Si nomès l'has vist amb fotos, t'aconsello veure-la en veritat. No ha deixat ningu idiferent, les formes agraden, Aero si, però amb el toc d'identitat d'Scott, tubos trocoidals tant al diagonal com a l'horizontal, pipa de direcciò mes alta aquest cop, que permet, junt amb el disseny de la Potència, crear un conjunt afiladissim. A Fanatik, o be, millor dit, en Mateo i Alex ( mecanics Fanatik, i dels bons! ) em tractaven de boig al atrevir-me a tallar tan arran la forquilla, ja el primer dia, sense haver provat alçades..... Però es que Scott, ha disenyat aquest quadre tenint molt present aquest apartat. I es que tot i ser bicis 100% de competiciò, que obligen a postures molt radicals, Scott sabia que  molts dels clients finals de les Scott Foil, eren persones que mai farien carreres, i que evidentment acabaven posant 3 gruixos sota la potència per tal de tenir una postura molt mes comode, tot i no ser l'objectiu de la Bici.... El resultat? Doncs aquest, que Scott, tot i no canviar casi ni una cota de l'anterior Foil, ha fet una Pipa de direcciò 2 cms mes alta, i que tot i mantenir una agresivitatvbrutal, evita haver de posar gruixos.
Si em poso mes en l'apartat personal, rodes etc, hi han parts molt molt del meu gust. El manillar Syncros/Scott integrat, es brutalment guapo...i comode. I en les Rodes, que tenia clar que volia perfil, molt perfil,  l'elecciò han set unes DT-Swiss RRc Amb perfil 55, evidentment amb Tubular! i per enèssima vegada.... No patiu al vent!! Que amb vent nomès sortiu 5 cops l'any, i amb bici, 200!!!
La resta, es grup Mecànic, una mica de poti poti, i amb les bieles Rotorpower, ( medidor de potència ).....
. Xerraria molt mes, però no cal oi?? 
Deixo les fotos..... I diria que espero que us agradi, però..... Sinò us passa, ho entenc, hi ha altre bicis molt maques tambè, encara que tant tant no ho se ;);)


Apart de toooot el tema material, que no es poc, la temporada 2016 ha començat molt interessant. A nivell personal, es impressionant veure que algo que fa ara dos anys va començar com algo molt il-lusionant, i amb el que hi vaig posar moltissimes ganes i tot l'esforç que vaig poder,  be, això ho continuo fent, perque aquesta colla de "Fanatik's Bike", no tenen sostre, però el que deia, i es que tot això ha agafat una magnitud de les que fan adonar-te, que creure amb el que fas, i sobretot, envoltar-te de gent amb moltes ganes, i amb la majoria del casos, molt molt compresnius,  te recompensa.
Portem ja tres sortides de carretera, i una de BTT, el nivell es cada cop mes alt, i tinc clar que es poden fer i pensar coses importants, per aquest 2016..... moltes estan previstes ja, però en sortiràn mes, segur!

feia Fresqueta a Riudellots abans de Sortir, pero vam acabar molt molt calents....

En quant al meu rendiment, he dubtat molt sobre com plantejar-me l'any, n'he tret varies conclusions, i es que si vull seguir amb tota aquesta colla, no em queda res mes que entrenar i entrenar fort. Amb alguns, d'aqui res ja no els podrè ni ensumar, n'estic segur, i a mes m'agrada veure-ho, i sobretot, veure com han crescut molts d'ells, "ciclisticament" parlant....
Amb altres, hi podrè pedalar de costat, i  si si, amb d'altres potser els haurè d'esperar,  però si hi posen ganes, això mai em sabrà greu.
El calendari de Fanatik Bike el tenim força atepaït, i serà llarg....això si, molt molt divertit, i amb molts moments especials segur....i ........, ara pensant......als que no us podrè ensumar, us dic una coseta, no us despisteu:).....que regalar, no regalaré res;)


El planning que tinc pensat es fer uns dos mesos de base....vaig acabar el 2015 amb molt intensitat, la cursa de Na'Dalt a Bellmunt de fet, ( run ), vaig anar tallant injecció durant 36 minuts, o sigui que algunes setmanes de assimilació a baixes intensistats, no s'em posarà malament. Llavors, i intentant fer les coses una mica amb sentit comù, anirè passant setmanes, i sobretot, no deixant de pensar en el que vull que sigui la prioritat numero 1....Pedals de Foc Non Stop....no tinc objectiu de rendiment concret, però si arribar-hi amb el cap i cos descansat i motivat, allà no val arribar-hi de cap altre manera.... i val si, tambè estarà be fer una mica mes de BTT del que estem fent ara....... hi hauràn dies, i encara que l'objectiu vull que sigui 70% carretera i 30% BTT,  aquest 30%, ha de ser com a minim  a ritmets alts, i guapos. Avui per començar i  de pura casoalitat, ha tocat intruducció BTT 2016....on per cert, no he anat amb  my Bike...en Pere Gil, que avui estrenava l'Scott Scale 710 Plus, si, la de les rodes gruixudes, m'ha comentat si volia anar amb la seva, BMC Four Stroke.......i......crec que guardo les sensacions per explicar la setmana que ve, que aquesta esta prou plena, puc avançar, i dir, que no proveu mai una bicicleta aixi....es definitivament LA BICI...em mossego les ungles ara per no donar cap mes detall ara..........


 Per avui......res mes no? que deu n'hi do!!! Que us vagi be la setmana que entrem!!!!!


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS