diumenge, 15 de febrer del 2015

NO TOT SON FLORS I VIOLES....pero...

Doncs això, que tot i que la vida de vegades ens posi entrebancs, del que es tracta es de aconseguir passar-los i no per això aturar-se no¿?

Porto uns dies  complicadets de Gestionar, ( cuideu la salud  vostra i de la Family sempre! que es el mes important amb aquesta vida, SEGUR! ) ..per això avui que tinc un mini ratet per escriure per aqui, no massa, hi faig una escapada, encara que no amb el contigut que havia promès dies enrrera, i es que han passat i ha donat temps de fer moltes coses aquests dies,  el mes divertit sense cap dubte, L'Stage FANATIK&UCA a Cambrils, que va donar per molt molt i que de ben segur repetirem...van ser dos dies de Canya, d'intensitat, de descobrir nous indrets, de descansar, de bones xerrades, i de menjar! les fotos no hi cabrien aqui, però si us ve de gust, mireu aquest video, dura un minut i es una mica mica de Resum del que vam estar fent per allà:)




VIDEO DE L'STAGE A CAMBRILS PARK FANATIK&UCA

Desprès de L'Stage, i quan tocava una setmana carregada, ha set quan ha vingut l'entrebanc, que per sort, crec que s'acabarà quedant amb un espant tant sols...i que tot i aixi, he pogut salvar la setmana prou dignament. No he pogut assistir a l'Open BMW de Girona, on tot i que amb previsio de fer ultim, o casi! tenia ganes d'anar a que m'estomaquessin una mica i a buscar ritmet de treure carbonilla a marxes forçades...
Amb en Roger, Junt amb la Martina, i un gran equip...ells fan Rutllar la UCA

Coll de Porrera..a L'Stage de Cambrils
Tot i això, ahir dissabte, teniem una de bona preparada, anar a descobrir el Coll de St, Marti que ens espera per la 1a Cicloturista de L'any... la D'Amer-St.Marti....Albert Rifa, Sergi, Imma, Francesc, David, Jordi, Lluis, Albert Crosas i un servidor, ens hi vam ben emboltar....141 kms, i casi +2800 de positius, que aviat es dit......i que em van deixar, arribant a casa, una mica cuit.... ( vaig pecar de menjar passa poc, ERROR! ) però amb la sensació de feina ben feta, i sobretot, de tenir al voltant uns companys amb els que cada cop, ve mes de gust rodar i adaptar-s'hi, i a sobre cada cop mes valents tots!!

LA volta de Dissabte va ser durilla!!!!


Al final, han sortit  mes de 15H aquesta setmana....la propera.....ja es veurà, Dissabte esta pensada una volta llarga Fanatik ja.....que li tinc ganes, encara  que el primer es lo primer! tot i que els que us agrada pedalar, entendreu que la bici, ens dona moltes estones de desconexió casi casi necessàries....
Deixo unes fotos que resumeixen força be el que ha estat la setmana......i a fotre Gas q la que comença!!!!!!!


COLLFORMIC ...Divendres passat 
 Sortida FANATIK de Dissabte 14...de Febrer

 Coll de St-Marti, genial Pujada!


I paradeta per fer el Cafe, Com no!!!!!


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS