dimecres, 5 de novembre de 2014

M'encanta el que faig! BMC Team Machine TE02

Simbol d'identitat...
Sense cap dubte, el titol que encapçala l'entrada d'avui, es 100% aixi.....m'empipo, m'atavalo, em canso, ho engegaria tot a la Me.....a a vegades, però quan m'assec, reposo, i penso en com ha anat una tarda com la d'avui, sense anar mes lluny, veig el que arriba a omplir qualsevol cosa, que t'apassioni, que en el meu cas, son les dues rodes. Exprimir el cos potser no es del que tinc mes ganes ara mateix ( ja tornaràn les ganes ja ), i mes desprès dels anys qus porto a sobre ja, però la resta, tot el que envolta aquest petit mòn de les dues rodes, es una expèriencia constant, i que val la pena assaborir en cada moment.

Hora de començar a muntar no??????? 
Perque la relfexió d'entrada?  doncs perque es época de pensar en el que vindrà...nous reptes, nou material, i no tan sols jo, perque veure companys amb la mateixa inquietud que jo, de canviar material, de renovar-lo, i de qualsevol cosa que s'hi assembli, em fa despertar ganes i mes ganes de saber que com i quan del que volen, o necessiten....l'Albert, estrenava una Cervélo diumenge passat, en Jordi, nomès fa que rumiar sobre que farà amb la BTT, coneguts que les hores que estic a Fanàtik, venen amb la idea de canviar bici o material tambè, xerrades i mes xerrades de tarda, que passen volant, i que sempre s'acaben fent curtes, i es que a llista seria llarga, o sigui que no cal extendrem mes! que sinó em surten les llargues parrafades....i no!

Una imatge val mes que mil paraules no? BMC TE02 a la carta....

Aquesta setmana però, hi havia el punt mes important de l'any per mi, en quant a material i es que desprès de batallar molt, en Marci, aconseguia fer-me "feliç",  i divendres passat tenia el missatge de que ja tenia feina.....La BMC era a Vic, o sigui tocava muntar-la, i això m'agrada! Havia rumiat molt sobre components, i al final, i com podeu veure a les fotos, no te  cap part exòtica, tot es material molt convencional, ni manillars delicatessen ( de moment ) ni tanques especials, ni res d'invents....si d'acord, Sram XX1, Rotor Rex 1.1, Fox Factory Kashima Coat, Mavic Crossmax SL 2015, Frens Formula R1R.....material de molt alta gama, però sense buscar 100% pes. Em comformava, amb quedar-me per sota els 10 kgs....i acabada 100%, ha quedat amb 9,2 kgs....M'AGRADA!


Amb l'ajuda de l'Alex i en Mateo, i dues tardes, n'hi ha hagut prou, i el resultat es el que veieu aqui sobre. Si agrada o no, això ja es cosa de cadascú, però com a minim a mi, m'agrada , i molt, i es que ha quedat exactament identica a la imatge que tenia al cap desde fa setmanes, 100% calcada....
Ara tocarà tastar-la be, casi casi em fa pena, i es que m'agrada tenir-les forces dies neta la BTT..però aquest cop crec que serà complicat..el planning de BTT es planteja atapeït, i es que  amb el fred que ja treu el nas, es sense cap dubte la millor opció...d'entrada, i provada molt poquet per carrer, la postura es genial, la noto molt molt recollida, com a mi m'agrada, la intueixo molt juganera, que servirà per maquillar una mica almenys, la meva mes que pèssima tècnica.........ho explicare:)

FOX Khashima Factory....CTD
Evidentment, dins la frase del títol, tambè hi entra, la part activa, i per salvar l'activitat casi nula entre setmana, el cap de setmana passat vaig sumar 200 kms amb dos dies. Dissabte em venia de gust fer una volta en solitari, de les que amb poca estona fas feina, i que millor que fer la Salut i Bracons,  o sigui, Torello-Coll de Condreu- Olot-Coll de Bracons-Torello, tres hores d'intensitat, que es complementaven diumenge amb una sortida amb companys del Club Fanatik ( Albert, Tina, Cristian Valle, Pingui i Francesc ), que amb un Collsesplanes, i amb cafetó a Viladrau, tornavem a Torellò amb 110 kms a les cames, que no esta gens malament. Les sortides aixi, amb aquesta época, es posen be, i per dissabte, ja tenim una altre de preparada amb l'Albert, que acabada d'estrenar la Cervélo, val la pena familiaritzar-s'hi, abans de que arribi época d'hivernació, mentre fem BTT.Apa, ara a descansar, i a començar a pensar en el cap de setmana, que es a tocar. Demà serà un altre dia de bones estones....Crec que les equipacions d'Hivern estàn al caure, concretarem desde Fanatik, que el dia 22 de Novembre fem sopar fi de temporada....i anirem lligant caps de la del 2015....M'AGRADA!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS