dimarts, 24 de juny del 2014

#CONTRASTOS#


Coll de Bracons, un dissabte inusual
Esta clar, que el clima canvia.......quan mes ganes tenim de bon temps, mes li costa d'arribar, i encara que amb petits destells, la calor va traient el nas, l'estiu de debò li costa d'arribar...entro aixi ( molts segur que estan la mar de cntents que no fagi mes calor ) perque tot i que aquest cap de setmana alguna calorada he agafat ja....les tardes, que son el meu "habitat", semblen definitivament, cosa d'Agost i Setembre....que siguin estables , i per tant, complicat fer gaires plans de tarda...i tan debó canvii perque per ara, i sembla que el que resta de setmana, la cosa no pinta massa be:( ......es nota que m'empipa...i molt aquest temps?


Al final dels +2500 ens vam quedar aixi d'agustet
Petita reflexó d'entrada...però que no ha impedit, que el cap de setmana llarguissim de Sant Joan, sortissin forces hores de bici, encara que algunes una mica "estrrellades", i es que dissabte, ( que val a recordar que era el dia de la Quebrantahuesos, on aquest any, no hi he estat..i essent sincer, podria dir que ser-hi no m'hagues fet res, però no ser-hoi tampoc ), amb en Sergi i en Guillem, vam planificar una volta cap a Oix i Beget, que un cop coronat Coll de Bracons a les 8:30 del mati,  i al encarar el descens, quedava espatllada per una badada de novato meva....NO TENIA BATERIA AL Di2!!!! quian ràbiaem va fer---coses que passen:(

Encara no 100 kms dissabte, suficients per acabar amb aquesta mala cara!
En realitat, la vam intentar salvar, la volta que teiem pensada,  i es que vam buscar fins a tres botigues de bicicletes a Olot,  lo sorprenent però, es que en CAP...tenien, ni una sola bici amb canvi electrònic, i per tant, tampoc bateria. Lo greu a la meva manera d'entendre, es que no tinguessin ni un trist carregador....els grups electrònics cada cop estàn mes estessos, i avui dia, no es cosa massa rara trobar-ne, vaja, que com a minim un carregador, ( l'hagues carregat mentre esmorzavem ) s'hauria de tenir.
La solució va ser dràstica....tornem a pujar Coll de Bracons, ara desde Joanetes, 7 kms al 10% i desprès per acabar, un Bellmunt, vaja, que no arribariem als 100 kms, però voltariem els +2500 positius de pujada.. En Pingui, al acabar, estava convençut que tot i no fer casi kms, l'entreno havia set dur, i es que ho va ser!

Minipanoràmica desde Cap de Creus, espectacular
La resta del cap de setmana, ha set una barreja de biciOci, amb un punt d'intensitat dilluns, i es que tot i que era un dia que no tenia pensat sortir, les previsions del que queden de setmana, em van fer provocar una pujada a Bellmunt a estil explosiu a la una del migdia....mort de calor, i suant a dojo, cosa que demà dimecres dubto que pugui fer....i avui, post Sant Joan, una volta per l'Empordà, examinant la pedalada Megamega popular que faré dissabte vinent dia 28, la Ratpenat, a Roses, que ja que serà  nocturna i fer-la amb llum, no ens permetrà gaudir del paisatge, encara que la nit, tindrà el seu encant. El que si m'ha quedat clar, es que la zona de l'alt Empordà es un paradis en quan a vistes, dificil d'exposar aqui, per moltes fotos que es puguin posar. Avui amb una volta de no mes de 3 hores, he al-lucinat amb els paisatges i vistes...us recomano una escpada pel Cap de Creus el dia que tingueu oportunitat, val molt la pena!

Passant aquests dies, em queda força clar, que la transició de molta canya, a fer canya, nompes quan ve de gust, ho estic portant força be......fins i tot avui,mentre feia la inscripció a la Marxa Josep Jufre ( recordeu, diumenge vinent a Sta.Eulalia de Riuprimer ), tenia dubtes de si fer la llarga o la curta, però nono, llarga si o si, que alemnys amb dies aixi. es pot aprofitar i fer kms "fàcils", a mes, aquest cop amb molts companys de Fanàtik, amb alguns, coincidint per primer cop, junts, farà que sigui un dia divertit si o si....De Fet, el cap de setmana pinta interessant/intens.........
La Ratpenat  Roses el dissabte dia 28 a Roses, ( nocturna ), i tornar ràpid cap a casa, que diuemnge, esperen 156kms mes  a la Josep Jufré..........be!!! M'agrada!

Cala Juncois






Aqui sobre, les dues cites obligades del cap de setmana....que desprès de molts dies, tornarà a estar complert!!!


Per avui ja n'hi ha prou........encara que .....crec que investigare una mica mes per la Xarxa....ja que l'olla de models 2015, sembla que comença a treure fum.....Canyon sembla que te "prototipus" provant-se ja, als seus equips UCI, ( Katollia, i Movistar ), Orbea ha presentat la nova Onix, amb formes a la meva manera d'entendre, molt mes modernes..Specialized fa dies que va deixant anar les lletres SL5 per tot arreu....i Trek amb un model que s'asembla molt al Madonne, de fet, amb els noms no s'hi escarrassen massa ja que es dirà Emonda, tambès posa carn a les brases..........però això nomès es el principi...falten dues de grans a deixar anar noticies 2015.....Cannondale, i sobretot SCOTT..........

El que si vaig tenit clar, a termini inmediat, es qu discs haurem d'esperar, no gaire, però mes del que em pensava si.......encara que convençudissim que es el present inmediat!

Per anar fent boca a falta de les meves preferides, ( Scott )......imatges de Canyon i Orbea 2015:


MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS