diumenge, 24 de febrer del 2013

ACABEM L'HIVERN?

Doncs no estaria gens malament no? els que ens hem quedat a casa - sembla que mitja Catalunya esta a Andalusia a la ABR- ens ha tocat patir fred, uns mes que altres :9 però fred del de veritat.
Eloi i Xevi 
Era un cap de setmana extrany per uns, i normal per altres, però que als que ens ha vingut de recuperació, lo del fred no ens ha afectat gaire, aixo si, els Que han sortit a fer hores de veritat,  han hagut de patir de valent....be, aixo ho diu un que te pànic al fred, per aixo potser no es una opinió realista del tot. Sigui com sigui, fred n'ha fet, i esperem, que un cop ja tanquem el Febrer, aquest cap de setmana hagi esset l'últim d'hivern estricte...
Uns carretera dissabte, altres relax, havent fet la feina entre setmana, i algun atrevit, com l'Arnau o en David Comellas, s'atrevien avui a fer una mica de BTT, be una mica es un dir, ja que l'Arnau en concret, ha assitit a la demo de Terra de Maquis, una mini introducció del que serà l'edició 2013, evidentment, deixant segur, molts molts racons per veure:)
Sol...carreteres humides i fred, tònica del cap de setmana

I no ens oblidem dels "costaners", Blog d'en Yari  que tambè plantant cara al fred, avui es ficaven al sac mes de 130 kms de carretera a ritme suau, acabant tambè ells el periode de base, i podent dir ben alt, que ara si, començarem a disfrutar!
Tambè es bo recordar, que a part dels que poster tenim objectius mes concrets, tambè hi ha molts companys que surten sense cap mes ambició que la de disfrutar, i la veritat, dona satisfacció, si si, en dona, veure que no cal assolir grans reptes per disfrutar de la bici. Sigui al nivell que sigui, als que ens agrada disfrutar, ho fem de la manera que mes s'adapta a la nostra filosofia, i al cap i a la fi, d'aixo es tracta.....#Emili, #Valero, #Nardis's, #Javi.C, #Isaac...i be una llarga llista impossible de recordar, però que setmana rere setmana en reps noticies o imatges, que et recorden, que parar es una paraula que no existeix al mòn de la Bike.
Xevi
Com anècdota, i com a  reflexió de la setmana un petit pensament. Es fa extrany, o com a minim a un mateix, veure que el ritme que es porta en general, es frenétic. L'aparició de l'Andalucia bike Race, una carrera que aquest any arriba a la seva tercera edició, ha fet acabar de fer canviar hàbits a molta gent. Estem a Febrer, i nomès has d'obrir el Facebook per adonar-te, que algo ha cambiat del tot en aquest petit gran mòn. Equips sencer`s de no professionals, desplaçant-se a Andalusia tota una setmana per assitir a la carrera, il´lusió a tope, i imatges a pilots. Els que per llàstima ( be, en la situació actual potser es un pecat dir-ho, perque el fet de treballar ja es un luxe  ), la nostra feina no ens permet muntar-nos les vacances al nostre gust, ens morim d'enveja, i intentem assaborir el que ells disfruten, esperant que aviat arribi el nostre torn, que potser si, acaba essent el mateix de sempre, mateixos objectius casi, ( que no ho son mai perque sempre hi ha algo al que superar ) , i mateixes dates, encara que dins les possibilitats personals de cadascú, intentem fer o plantejar un calendari que motivi el sufucient, com perque l'entrenar, tingui un motiu extra de motivació. En FI, que tenim un esport amb una salud bonissima, que sembla que cada any te mes experiencia, pero que guanya amb salud, al revès que les persones, o sigui, cuidem-lo, no sigui que el matem d'éxit!
David Comellas a Bellmunt ( les fulles )

Arnau...Demo Terra de Maquis!
Apa, a encetar setmana de calitat, i recordant, que els que voltem per aqui, per la nostra terra, la setmana vienent començarem a collar els cargols buscant un punt de forma exelent per al Maig....a verure que en surt.... 3 de Març, PORTS DEL MARESME!!!

1 comentari:

JORDI ha dit...

Ara si que si....ens veurem més sovint i un s.haurà de posar les piles

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS