dilluns, 3 de desembre del 2012

Estem a Desembre?? 3 HORES ARENYS DE MUNT!


Sortida 3 Hores Arenys de Munt
Doncs sino fos, perque el termòmetre, tant dissabte com diumenge, a les vuit del mati, marcava sis graus negatius, pocs ens ho creuriem, i es que el cap de setmana, ha tingut ingredients, per ser perfectament, un cap de setmana de Juny, i estem a Desembre! Be, la temperatura....i la nostra forma tambè era indicatiu que no es el mes de Juny precisament, jeje.
Hi havien dos events importants...Ciclocross de Vic, amb la participació d'en Cucu, i on algun de nosaltres ho va anar a veure a mes. Arnau, Eloi. koki, Pro....i on de pas sigui dit, va fer una gran carrera, entrant 8è Elit, i donant-ho tot com sempre, Felicitats Cucu!! a baix de tot d'aquesta entrada, i deixarem una foto que va fer l'Arnau, que el va atrapar de plè amb un bon susto! no va caure...!!
Jordi Alberch
L'altre event eren...les 3 hores d'Arenys de Munt. Intentare no explaiar-me massa! que si no es fa etern aixo de llegir. Sabiem desde fa algun any que es feiem, però al ser fora de temporada, i amb aquest fred, ni les haviem plantejat mai. Però fa dos setmanes, una trucada d'en Jordi Alberch, que em comenta que en Jordi Sanchez, la seva parella en principi,  potser no podria correr, i que si hi volia anar. Dit i fet, el dia 2 de desembre anirem fer pilot a Arenys, i a mes, a fer acte de presència d'IBT, que amb granets de sorra una mica de tots, anem estan presents a multitud de llocs, que per cert la setmana passada, l'Isaac va estar a la Prehistòrica!
Va fer una mica de mandra llevar-se diumenge per anar cap a Arenys, però va valer la pena. Dia ideal, temperatura agradable, i molt, ambient inmillorable, organització fantastica, circut impressionant, i companyia exelent, era impossible que anes malament!
Com sempre, i com es habitual, molts coneguts, i tambè com sempre, coneixent a algu que fins ara no havia tingut el plaer de coneixer, aixo d'internet es el que te....virtualment tens moltes referencies, però en persona...costa mes:) per sort, els nicks dels Forums, i perfils de Facebook, es fan convertint en cares real! Un plaer CatBike;)
De bon mati, l'Ambient s'anava creant....
La sortida era a les 10, i amb 86 equips inscrits, es preveia estressant, i ho va ser! La sortida la feia jo, i com sempre, fatal! va tocar apretar molt les dents, i tot per culpa d'una mala sortida, total que toca donar mes del que es pot a la primera volta, per al final no aconeseguir gaire res! però es que som aixo de capgrossos!!







En Jordi, recuperant forces entre relleu i relleu, la veritat, es que era un circuit que es menjava literalment la glucosa, i que reposar.ne una mica no estava de mes, jo mes que de gels, tirava de galetes però, jeje




El circuit que han dissenyat la gent del CC.Arenys de Munt, senzillament espectacular: Tot corriol, tèncic, però tècnica de control de velocitat, ja que era un puja baixa constant, amb "ziga-zaga" constant, amb una pujada de 600 metres de llarg, que la veritat, si anaves a donar-ho tot, s'arribava a dalt justet, encara que era viable, fer tot el circuit a plat, jugant amb la part alta de la pinyonera, almenys amb el meu cas!

La volta es feia amb uns 12 min, i era viable fer-la amb 11:30 apretant, de fet, a davant, voltaven regularment amb aquest temps. La segona volta, que va ser la vaig proposar-me com a la de donar gas,  es va poder marcar un temps per sota de 12 min. Aixo si, es veia clarament, que faltava gas, o millor dit, que s'acabava aviat! o sigui, correr si, però sense tornar-nos bojos!
En Jordi, amb una setmana sense tocar la bici, notava tambè la falta de ritme, i voltava un xic mes lent, aixo si, arribava fos al relleu, vaja, que no es reservava res de res!





El Team que va estar a Arneys!

Al final , 3 hores Super diverties, amb classificació final, 20ens, home, era molt millorable, però aixo era el de menys.

CLASSIFICACIONS AQUI!

Queda clar que les 3 Hores d'Arenys queden apuntades a l'Agenda cada any, nomès l'ambient, ja s'ho valia!

Detall Independent a la Scale Rc 29:)
Jordi Full!!!
El circuit tenia mes d'un tram molt divertit!
I com no, els que no va triar carreras el cap de setmana, van seguir amb la seva tònica, i van fer un molt bon esmorzar de Senglar a un dels restaurants tipics de la part nord d'Osona, l'Alou...Eloi, Arnau, Miki, Xevi, Marc, Isma, Charlie, Vidal, Koki, Ramon i algun mes que s'hi va sumar, van encarar-se amb el fred, i els hi van sortir 55 kms de Btt-Aventura, i molt fred! i sino, mireu el terra d'aquesta foto...molt blanc no es, pero es que el fang, no era fang, era gel!!!!!
Ah, el que escriu, va fer sortida pel Cabrerès molt tranquila i amb molt bona companyia algun tram, que diumenge tocava apretar!
Sortida de dissabte!




Aixo es tot el que ha donat de si aquest cap de setmana intens, i definitivament, ens acosta ja casi casi al final d'any, com a minim competitiu, ara si! 
Dijous, i aprofitant la festa, intentarem sortida per la Costa Brava, amb carretera, a veure si aconseguim ser uns quants....però com sempre, d'aixo ja en parlem mes endavant!
I aqui sota, lo promès, en Cucu fent malabarismes! bonissima la foto que va tirar l'Arnau!

ARNAU CUCURULL





MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS