dimarts, 12 de juny del 2012

MAQUIS, 3 NACIONS....i....Novetats 29er!

Ja ho deiem, les setmanes passen volant, i tenim el cap de setmana altre cop a sobre, hora de la veritat per els que faràn Terra de Maquis, Arnau i Jordi. Segur que passen un cap de setmana intensissim, ja que som dos dies de carrera, amb 130kms el primer dia, i 100 el segon,  corriols per marejar, molt desnivell, i molts quilòmetres, dels quals diumenge a la tarda o dilluns en tindràn un munt de coses per explicar. Molta sort als dos!
Els altres, i fent setmanes ja totalment encarades a conservar el punt de forma que sembla que hem aconseguit, estarem a les 3 Nacions de carretera, Catalunya-Andorra-França, uns 160 kms, sortint desde Puigcerdà, i on pujarem al Port d'Envalira, i Porte Pyumorens, 2 ports que freguen els 2000 metres, on el recurregut, que per alguns no es nou, convida a que sigui una cursa de patiment elevat fins a coronar el primer, ja que es un port, que puja-descansa durant 4 o 5 kms, i on desprès, si s'ha aguantat a davant, ( dificil ), nomès es tracta de coronar a ritme fins a dalt. En Cucu sembla que hi arriba en plenes facultats, a veure si ho pot tornar a reflectir amb un bon temps i posiciò.
Un altre dels temes dels "bons" de la setmana, es la parada de cap d'alguns IBT`s, i es que definitivament, abordem les 29". L'Arnau  ( que li fara un test dels bons a Terra de maquis ), i ........un mateix, encetem nova etapa amb nova marca, l'Arnau debutatn amb les 29" i servidor, per pura curiositat de provar altres geometries i marca. La questió es que hem muntat el que veieu aqui sota, si, fora d'época natural de canvis de bici, però de vegades, aquestes coses passen. Descaradament les 29" van be, i molt, ho puc assegurar sense dutbtes, una altre cosa es que hi continuin havent discrepàncies de la majoria de gent que no las ha provat, i les tipiques critiques de que son lletjes, que son lentes pujant i bla bla bla. A la Tracks, en teòria un recorregut no apte per 29", ja que de rodador te poc, em va quedar clar que la bici, amb un minim de cames, es una autèntica delicia. Ara, amb l'Arnau traient-li el suc, ja serem 4 amb 29", Galvany, Tarrès, Arnau i Cristian...mica en mica aenm vinguent tots. Sense donar-hi mes voltes. mireu com ha quedat:





2 comentaris:

Baldi ha dit...

Molt guapa Cristian!! Ja veurás com t´agradará la geometria més racing d´aquesta spe respecte a la scale. Aixó si, treu la coberta del darrera que només es per pisteijar o pesar la bici...jejeje

Cristian ha dit...

Jajaja:) la Foriuos Fred la vull tastar, a vera si es tan kk com diuen..ja t'explicare:)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS