dilluns, 11 de juny del 2012

ACABEM UNA...ENCETEM UNA ALTRE

Doncs si, ara les setmanes passen volant, sisi, una mica mes que de costum que ja es dir, i es que tant que cosata de passar la pretemporada, quan estem de ple a l'época de objectius, les setmanes passen aixi, volant!
 Ahir teniem Pskllunes repartits per tot arreu, a la TransCatalunya Probike, cursa que surt de la Molina i acaba a les platjes de Barcelona, hi teniem en Charlie i l'Isma ( portava un modelet el paio que tela tela, jeje ). HI van anar a per descobrir-ho, divertir-se, sense cap mes objectiu que acabar, i van complir-ho de sobres, voltant les 12 hores, i pel que van explicar, divertint-se força. de fet, tenien assitencia durant tot el recorregut ( a vegades les dones es porten be i tot, jejeje ). Van tirar algunes fotos, que ja es molt!
Charlie i Isma, GRANS!

Els hi va anar be la suma d'hores, ja que en Charlie aquest any va a la Pedals de Foc Non Stop, i l'Isma, la setmana que ve i amb els Saturday`s, tenen prevista una sortida de mes de 230 kms, fent la Quebrantahuesos al revès, i sumant-hi un port....deu n'hi do.




Marc, Guillem, Eloi, Arnau
L'altres opció, que per poc conecguda, no menys dura, i la veritat, pel que van explicar en Xevi, l'Edu en Cucu i en Sergi Ramos ahir, que son els que van assitir a la Cicloesportiva Cadi-Moixerò, Els 170 kms, amb +3200 de desnivell postiu acumulat, van ser durissims. El mes destacable, el 7è lloc de l'Arnau Cucurull, que esta demostrant un nivell altissim, que el fet de no veure`l amb curses habituals, fa que passi potser un pèl desapercebut. Sense anar mes lluny, ahir va quedar davant d'un tal Marcel Zamora, que esta preparant l'Ironman de Niça, i quedar davant de gent aixi, quan ja estan afinant, es significatiu. Lo bo de tot aixo, es que te molta pregressió per  endavant, vaja, que sino perd les ganes abans, en sentirem a parlar molt. L'altre part, o sigui els tres restants, en Xevi, va agafar un bon bolet, i va acabar justejant ( paraules seves ), l'Edu, seguint la seva tònica, la de no fer gaire fressa però si molta feina, va anar de menys a mes, tant, que va acbar atrapant en Xevi, i acabant amb ell...vaja, que nivell de sobres per fer la QH amb molt bon nivell,  I en Ramos, que si volgues, te nivell per estar moltissim mes endavant, va acabar tambè sense problemes, amb tots, ens trobarem/sortirem a la QH d'aqui 15 dies, quines ganes!

Pel que fa als que no vam fer res competitiu aquest cap de setmana, es va fer una sortida amb carretera que ens van acabar sortint 155 kms, i mes de +2500 de desnivell, i fent-nos descobrir a alguns, un port nou, que encara que sembli extrany, no hi haviem passat mai, Osor, que per cert, es maquissim i de molt bon fer.
Marc, Guillem, Eloi i Cristian

Avui dilluns, la majoria han resposat, però un servidor, que ho va fer ahir, s'ha tret la mandra de sobre, que ha costat prou, i s'ha animat a fer 2 hores amb molta calitat. Han sortirt 2 Collets de Sant Agusti ( 9 kms de pujada al 4/5% ), treballant a llindar, que per cert, com costa mantenir-lo mentre s'entrena a aquestes alçades de la temporada,  ja que tenir la forma agafada, fa que costi mes, encara que s'estigui corrent mes, les pulsacions costen de pujar, i molt!  desprès tornada per la Trona, amb molt vent, Manlleu i Torellò, que la veritat, per fer tot sol 65 kms, amb  2 hores i que surtin casi 32km/h de mitja amb el vent que feia, es per arribar a cassa i sopar a gust...!
Setmana entrant, TERRA DE MAQUIS! Arnau Soler i Jordi Alberch! i tambè les 3 Nacions de Carretera, Arnau Cucurull, Marc Corral i Cristian!


2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Quina fauna més diversa aquests Pskllunes! Finde ben aprofitat per tots plegats. Que us vagi molt bé aquest finde als que feu carretera, al Arnau i al Jordi ja els saludarem en directe tot fent el maqui :)

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

jejeje, sue us vagi molt be a tots! segue sue Maquis, quest any, donarà molt a parlar:)

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS