diumenge, 29 de gener del 2012

GENER......AL SAC!

Per alguns, un dels mesos mes complicats de passar, lo fotut, es que encara queda el febrer, que com aquest cap de setmana hem pogut veure, ens queden força penuries per passar.
Ahir dissabte, dels pocs que ens ajuntem cada dissabte, uns per compromisos amb el Carnaval, altres perque han d'arribar aviat a casa, altres per motius personals, i altres perque no volen o no volem sortir aviat, per escapar amb la mesura del spossible del fred, vam quedar-nos tan sols en Xevi i servidor ( en Miki encara de repòs desprès de la recaiguda de fa 2 setmanes ). La idea era fer sortida per la costa, amb en Vidal, la Maria, l'Arnau Cucurull, i els 2 que si vam acabar. El resultat però, va ser que a mesura que tiravem direcciò Matarò, mes plovia, vaja que aturada a la Garriga, i en Vidal i la MAria ho tenen clar, no surten....i els 3 restants, tot i la pluja i l'ambient poc o molt poc agradable per pedalar, ens hi enfilem, i decidim tornar capa Torellò pel nostre compte. Cami? fàcil! Atmella del Vallès, Sant Feliu de Codines, Centelles, Seva, La Roca, Taradell, Vic, Roda, Malleu Torellò.....ruta inesperada, però la veritat, força interessant, i el millor de tot, complint amb el planning previst. La única pega, en Cucu, que a bigues i Riells, rajava el tubular, amb impossibilitat de seguir, vaja, res de nou no  Cucu?
Una altre oppiò el dissabte, era Saturday`s, encara que amb el temps que feia a Torellò, se que alguns van decidir plegar abans de posar-s'hi, Charly, Tarrès, Carra.....Panete? Isma? Ramon? uff ni idea...i l'Eloi i l'Agusti Navarro, tambè tota una icognita!


Empolsinament de neu, fins i tot als que no ens agrada el fred, ens agraden aquestes imatges!
I clar, Boira, som a la Plana de VIC!!!!!

Amb el dissabte al sac, quedava fer la feina de diuemnge, als que no la van fer, i un era l'Arnau, que dur com ell sol, mai mes ben dit, ha completat un altre cap de setmana fent el dia màxim d'hores tot sol, aquesta vegada amb BTT, zona d'acciò? Rupit i Cabrera, i ha quedat clar que per fi, ha arribat la Neu per aqui aprop! i el Fred! on per cert, hi ha coincidit amb en Sergi ( pingui ), i l'Ernest Riu. en Koki, ha completat pl¡a d'entreno/estreno amb la "cabra", i la resta, repòs, que al gener, tambe es posa be!






Dema encetem segon mes, amb incisos d'intensitat, i les hores han de començar a sumar ja una mica mes, i on a mes, ens pocs dies, sabrem i tindrem noticies de possibles curses que despertin els nostre interès, o sigui, que ja ho sabeu, prohibit parar!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Veig que al final no vau venir cap a la costa. Ja vau fer ben fet, nosaltres ens vam ben remullar. Ja tens raó amb això del fred, és molt dur preparar-se per sortir.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Al final la pluja ens va xafar els plans Xavi, i espera't que dissabte pinta un fred!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS