dissabte, 19 de novembre del 2011

SENDERS DE LA PLANA

Com que parar parar, sabem que no es bo, avui dissabte altre cop, hi havien 2 opcions, BTT i Carretera, on en Xevi, Miki, Vidal i Maria han fet una volta per la zona del Lluçanes, amb flaca clar, de la  que per cert, hi han noticies es que en Miki ha agafat un pajarot dels de llibre...segons les seves propies paraules, la Foil, ara per ara va molt mes que ell, tot arribarà però! en Xevi i en Fabi, 90 quilòmetrets sense problemes, i la maria.....sumant!
Altres, i amb desti totalment desconecgut, ens hem llevat per anar amb BTT.  Al poc de sortir, ben aviat per cert, desti aclarit, Puiglagulla, camí? qualsevol que ens portes per corriols. Fins a la parada técnica de mig recorregut a Puiglagulla matèix, el tram escollit ha set el conegut i reconegut fins a Roda i Folgueroles,  però a partir d'aqui, s'ha acabat l'aborriment. L'Eloi, amb l'ajuda d'en Marc Galvany, i en Gerard "en Grau" per si algu te dubtes :),  han anat seleccionant camins i corriols super divertits, molt moll i molt humit tot, però tot i així, es podria dir que 90% ciclable. Alguns camins sempre sembla que els recordis, d'haver-hi passat altres cops amb alguna pedalada de les de la zona, però la veritat, es que per la zona sud-est de la comarca d'Osona, l'entramat de corriols es enorme, i amb la possibilitat de triar i remenar, l'ùnic inconvenient? que per anar be, s'han de coneixer!


Desprès de l'esmorzar ha arribat el millor, uns, amb la zona super controlada, però alguns altres, ens hem deixat portar del tot, i s'ha de reconèixer que l'Eloi, ens ha fet disfrutar de veritat, segur que desde Puiglagulla, i fins a Torellò, no hem deixat ni un sol corriol per fer, forat que trobava entre les branques, forat que ens hi ficavem, i es que a sobre,  llavors resultava que estavem fent un corriol super divertit. Resumint una mica, i per aquell que sol voltar la zona, crec que es pot dir ben alt, es que no cal tenir por a equivocar-se, tots els camins porten a una sortida coneguda, on fàcilment et poses a Folgueroles o Roda de Ter...Per cert, a l'alçada de St. Sadurni d'Osormort, hem coincidit amb els Starbike,  Sito, Andreu, Juvanteny, etç,  i es que som la ostia, no hi ha manera que plantem mes de 2 o 3 setmanes la bici! i tambè, als corriols abans de St.Julià de Vilatorta, tambè un grupet de Bikers de la Vall del Ges!
Al final han sortit 65kms amb +1200m, no massa, però ja ssabem, que ara es el que menys preocupa no? 
Els que pogueu soritr diumenge,  aprofiteu-ho, tot i que sembla que serà complicat, a veure el cel si ens dona un bon diumenge. Els que no sortiu, ja sabeu, reposar es entrenar tambè, jeje :) 



La calitat de les fotos anar fent, es evident! es el que te portar el telefon a la butxaca en época de Boira!!

3 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Ei això s'avisa aquest és el tipus de rutes que ve de gust fer ara, amb colla i plenes de corriols!

Cristian ha dit...

Siiii! La veritat es que es posen tan be... I si a mes encertes el recorregut, ja es genial! Pero Ada, amb aixo, sou vosaltres els experts;)

Ada Xinxó ha dit...

A la propera avisa que pugem!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS