dijous, 14 de juliol del 2011

VAYA SEMANITA!!

I es que sort que estem al Juliol, hi hi han poques coses a fer, fins i tot teniem clar que el Juliol l'agafavem de relax, però es que quan estas acostumat a seguir unes rutines, per molt cansades que siguin, les deixes de fer, et doma la impressió de que no fas res de profit.
La setmana ja va començar malament per culpa del cap de setmana tan intens, que no nomès va ser de bici no, algo de festa nocturna hi va haver, jeje, vaja, que dimarts 1:30h de flaca, i a casa mig marejat..... Ahir res de Bellmunt's...i avui desprès de veure el final de l'etapa del Tour, sortim amb l'Arnau i en Cucu a dar un volt amb flaca, i.......al cap de 20 minuts com anecs, pffffff! Intentarem no atavalar-nos gaire! Sort que dissabte toca anar a veure el Tour de França, i almenys farem o veurem algo de bici, amb el que no som nosaltres els que patim, i a mes, crec que l'espectacle esta assegurat, i si l'ambient es el que es preveu, com a l'any 2008 que ja van pujar a Plateau de Beille ( foto ), com serà que no disfrutem???
Res, acabarem el Juliol com es pugui, i de cara a Agost començar a apretar altre cop, a veure si surt un final de temporada guay, però abans.....DISFRUTEM L'Estiu! Que el tenim a tocar ja!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS