diumenge, 26 de juny del 2011

TANQUEM JUNY!

I no pas malament! Com la resta de l'any, les opcions han set sempre varies, i aquest cap de setmana no podia ser diferent, L'event gran del cap de setmana, ha set la Pedals de Foc NON STOP, La pionera de les Non Stop, que crec que m' es d'un te ganes de tornar-la a fer, perque d'alttres no poden dir el mateix, ja que fa 3 anys seguits que hi participen, com en Tarres, que aquest cap de setmana hi ha set, i sembla que amb molt bon resultat i temps, a falta de confirmar, crec que ha voltat les 13:00 hores, temps molt bo, ja que l'any passat fa ser impossible buscar temps per culpa del gran diluvi que va caure....sigui com sigui, cal felicitar-lo pel resultat aconseguit!
Altres han reposat del tot, pero uns quants, ens vam apuntar a la sortida de la Saturday's que la veritat es que era prou interessant, Coll de Bracons, Olot, Castellfollit, Oix, Beget, Camprodon, Ripoll, Torello...145 kms amb carretera, i 2500+, no esta gens malament, a sobre, el recorregut per la zona de Beget, espectacular, val la pena acostar-s'hi algun dia. Ens varem portar be, mes per força que per ganes, les forces no estan per tirar coets, encara que per acabar, ens fan menjar Camprodon-Torello amb 1 hora, a casi 45 km/h de mitja, no esta malament!
Toca regular molt els esforços ara, no es tracta de cansar-se i estrrssar-se massa ara, es mantenir el puntet de fondu, reposar tambè una mica, i no passar gaire calor, que ens venen uns dies que tela! Aixo si, la Sortida a Montserrat la fem segur amb els Saturday's tambè, que aquesta es maca i dura, mes de 200 kms, i es dissabte que ve!
Per cert, vam tirar poques fotos, però de les poques que hi han, n'hi ha un que sempre s'hi posa be, el veieu? jajajaja

3 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

El Tarrés un crack! pel què he llegit per facebook va arribar amb l'Iñaki, quin parell! Què és això d'anar a Beget i no posar una fotos davant de la preciosa esglesia que tenen, Cristian m'has fallat, jejeje

Xavi ha dit...

Que guapa la sortida amb la Saturday's!!! Ostres tu us deveu passar el dia a sobre la bici! Enhorabona per l'entrenament que deveu portar perquè nanos, em trec el barret! De gran vull ser com vosaltres.

Cristian ha dit...

Tens tota la rao Ada, un pecat, perque la imatge s'ho valia, i de tros! per cert, sort a la Vip!!!!!!que nomes hi vindra en Tarres, jeje, ja el podeu vigilar, que al veritat es que si, va fer una Pedals genial.
Xavi, entreno ja......res! el mes de Juliol, a disfrutar de la bici, i ja esta! que ambè ens toca, que si a sobre ens ho passem be.....però no et queixis tu eh! que tampoc pares mai! jeje

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS