divendres, 10 de juny del 2011

SEGUIM SUMANT!!!

Encara no hem assaborit del tot la Tracks ( TOTES LES FOTOS QUE TENIM DE TRACKS ) i ja ens n'espera una altre el cap de setmana que ja tenim a sobre....TransCatalunya objectiu principal, Eloi, Arnau i el que escriu, allà estaran...a veure com va, aixo que el tema seguir llibre....malament rai! Jejeje.. En Vidal i en Miki, l'Ernest, crec que alguns altres, aniran a fer un dia de relax a la Vic-Platja d'Aro, segur que s'ho pasen genial. En Xevi, farà la sortida tan guapa que han preparat els Saturday's per aquest cap de setmana, quina llastima no poder-la fer, m'hagues agradat. Ahh, en Tarrès, i potser no sol, Tracks dels Volcans, i alguns a reposar, oi Guillem? Tampoc serà mala idea, tot i que el cap de setmana prometia desde fa temps, perque es un d'aquells, atapeit de veritat, sense anar mes lluny, aqui al costat, Manresa, fan Terra de Maquis, una genial proposta, amb 2 dies! Sort als que hi vagin!
Esta clar que el Juny, promet, a veure com va aquest de setmana, i la seguent, el nostre regal, Quebrantahuesos, però ho deixarem per la setmana seguent si...per cert, al bolg de la Tracks Non Stop, ja hi han les classificacions, les deixem aqui! Trobo a faltar la classificacio com l'any passat, amb els temps a tots els controls, però de moment, aixo es el que hi ha, que no es poc!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Ostres, aquí hi ha tota la gent que va participar? Què és molt dura o què?
La Quebrantahuesos si puc la faré l'any que ve! Que us vagi bé la Transcatalunya. Veig que esteu en els mesos de punt de forma punyeteros! jajaja...
Avui he sortit en carretera i en un moment que el carril bici passa paral·lel a la carretera he vist un grup de gent d'aquests que han fet Vic-Platja d'Aro. Per agafar-t'ho de tranquis per rodar pot estar molt bé.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Xavi! siii dissabte feien una historia que es fa cada any aqui Vic, que va fins a platja d'aro! no vam poder anar tots, perque feiem la TransCatalunya avui! ja fare entrada de blog!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS