dijous, 30 de juny del 2011

Per Fi! Estiu de veritat!

Ha costat, però esta clar que ha arribat l'estiu! a alguns potser tanta calor els "mata", però amb altres, ens dona vida. I es que poder agafar a la tarda la bici, sense mirar d'on venen les tempestes, o de si allà plourà o haurà plogut, es vida. Toquen dies de calma, de fet, desprès de les 3 setmanes intenses, convenien, però ara que ja n'han passat dues desde llavors, ja es troba a faltar una mica el xip competitiu. Potser si que hauria d'haver anat a la VipExtrem, a Tarragona, l'any passat no la vaig poder acabar......en fi, ara es massa tard ja per decidir-ho, encara que de Torellò, hi tindrem en Tarrès, que si li surt tan be com Pedals de Foc Non Stop, que tremolin! jeje.
Canviant de tema, una altre de les coses bones de l'estiu, es les pedalades cap al tard ( espero que poguem fer alguna nocturna aviat ) i sobretot els soparets, que venen desprès! ahir sense anar mes lluny, va tocar un fogonasso a Bellmunt....on erem forces, tot i que a sopar no ens i vam quedar tots...L'arnau tenia ganes de gresca...pujant clar! però a part d'en Xevi, en Marc i jo........els altres no estaven de gaires osties, vaia, que els palos ens els vam fotre entre nosaltres 4, la resta, a disfrutar d'una pujada amb calma!


Dissabte, per no deixar perdre el puntet de fondo, i a part, perque es una sortida que fa temps que li tinc ganes, uns quants ens apuntem a la Torello-Montserrat que tenen preparada els Saturday's, voltant els 200 kms,  i gairebe 3000+, que crec pot ser interessat, de fet, el puntet no el podem perdre! ahir tot sopant, ens faltaven dies al calendari per poder fer tot el que ve a finals d'Agost i Setembre, Començant per les 3 hores de Manresa.....Però aixo esta molt lluny encara! Avui repòs, dema tambè..i dissabte canya! AH! i la setmana seguent, embolatada de les grosses amb BTT...que serà........


2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Il.legals, que sou uns il.legals! que si Bellmunt per aquí, sopar per allà, pals per tot arreu, jejeje! que vagi molt bé per Montserrat, jo aniré a Vimbodí per aquest cop res de córrer a fer fotos que m'he de recuparar de la pinya del finde passat! Ei, explica això del finde vinent que no tenim plan i jo tindré ànsies de btt!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Ada!!!! no t'interessara, precisament es lo que vau fer per St, Joan! l'Arnau desde desembre que em diu de pujar al Puigmal, i llegint la vostre crònica l'altre dia........m'en van entrar ganes, o sigui, que li vaig dir que sene mi no hi anès! vaja, que dissabte que ve, Torellò Puigmal!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS