divendres, 3 de juny del 2011

JA HO TENIM AQUI

I semblava lluny.......dissabte 4 de Juny, Tracks Non Stop, toma!!!! Sense fern gaire fresa ens hi hem plantat, i lo bo, es que venen les 3 setmanes intenses de les que fa dies parlem...uf!
Divendres sobre les 7 de la tarda hi ha el Brieefing a la zona esportiva de Torello, zona pavelló etç, hi pot venir tot el que tingui ganes de viure una mica d'ambient previ a una carrera d'aquest tipus, o sigui, rollo no masificació, i es que l'experiencia d'altres Non-Stop que hem fet, ens diu que el dia previ, casi es el millor, bon ambientillo, gent contenta, en fi, divertit, perque desprès, el dissabte de carrera, ja es una altre història, diguem que toca la part de patir.....Vaja que divendres qui tingui ganes de Tracks previ Non-Stop, cap el brieefing a les 7 de la tarda.
La setmana prèvia, o sigui aquesta, i com va sent costum cada cop que hi ha objectiu, ha set rara de cullons, i sembla que ho continuarà sent la que ve i tot, pluja, nuvols, dies grisos, i lo mes raro..fred!!!vaja cap dels plans de rodatge que teniem alguns, han sortit, però que sigui el que deu vulgui! Aquest any almenys, no patirem calor, fijo.....o sigui, les pajares no seran per aixo, si n'hi han! algu te dubtes? jeje..
Per curiositat, i encara que se que molts ho teniu vist ja de sobres, hi deixem temps de pas de la carrera de l'any passat, i qui tingui ganes que començi a fer previsions ja....aixo si, penseu que aquest any tocarà ptir una mica mes, el terra esta tou per culpa de la pluja.... I es nota !!!!
Ens veiem divendres, i els que no, penseu que dissabte hi hauran uns quants bojos, patin i gaudin a l'hora, per les muntayes d'Osona i el Lluçànes!

3 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Mama por! En el mail que ens van passar deia que el briefing era més tard... espereu-nos que vindrem!
Cangueli, cangueli!

JORDI ha dit...

Molta sort a tots, tot i que no us fa falta. Espero que el dia acompanyi... ens veiem aviat

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

SI, Ada, es mes tard el Brriefing, les 7 es l'hora que en Jordi va comentar que ja es podria anar a buscar els dorsals, etç...que massa feina no tindra tampoc, jeje....i tant que us esperem!
Jordi! ens veiem la setmana que ve, a veure si el temps acompanya mes! perque dema ja te rao l'Ada ja...mama por! jajaja

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS