dimecres, 20 d’abril del 2011

UiUiUi



Font MArtingala, tela amb el Nom, jeje
Els plans per aquest setmana son molts.........una altre cosa serà que els poguem fer.
La sortida d'ahir amb en Campos i l'Arnau ja la tenim al sac, van ser 105 kms, voltant la Garrotxa cap a Olot, i pujant el temut CollFred ( normal que ho sigui, quines rampes te!! ), desprès ens vam animar a fer el Coll del Forn, i ja per acabar, pujar fins als Munts, i SantSalvador, coneguts pels de la zona, tot aixo voltant ja la Zona propera a Torellò. Sortir a les 9 del mati, i arribar a quarts de 4, es un luxe, que poques vegades l'any es pot fer, i la veritat es que no va estar gens malament. fer 100 kms, i pensar, que per fer Tracks, i coses similars, encara en quedarien uns altres 100, sempre fa pensar si es que estem bojos, son MOLTES hores! però es que un cop t'hi poses, llavors es veu d'una altre manera, però la veritat es que espanta!
Avui recuperem forçes, i el poblema vindrà demà. Hi ha una sortida molt interessant per fer, per la zona del Ripollès, Coll de Jou, Ribes Altes....i el que empalmem per allà. A mes serem colla, encara que potser falla algu a última hora, com sempre, jeje. Pero sembla que En Guillem, en Cucu, l'Arnau, jo mateix, i fins i tot, en Jordi ( mon d'en Yari ), i potser en Vidal, ens animarem a tirar cap allà dalt si el temps ens acompanya, si no ho veiem clar, serà questió de buscar alternatives, que segur que n'hi han.
L'altre front obert, es la Mega sortida de Carretera amb la Saturday's, que en principi ens ha de portar per carreteres Franceses divendres, pero potser l'aigua, a l'únic lloc que ens porta, es a casa a mirar com plou..
De totes maneres, i sigui com sigui, farem el que el temps ens permeti, perque de coses a fer n'hi ha moltes, encara que aquesta setmana, les fem pel nostre compte, ja que idees com la VolCat que es fa aquest proper cap de setmana, les vam descartar fa dies ja, tot i que algun any, estaria be anar-hi. Proxim capitol............serà pluja????? esperem que no!

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Això dic, esperem que no plogui! No hi ha com tenir festa punyeteros!

Noe SLopes ha dit...

Ummmmm, "Collfreddy", lo he sufrido en mis patas! Que duro es el jodido :)

Cristian ha dit...

Joder Noe, me parecio durisimo, mira que lo tenemos cerca, i nuca lo habia subido, TELA con CollFred, con razon dicen que ahi va a entrenar Tondo..
Xavi...em sembla que no ens escapem...pluja per tots!

Noe SLopes ha dit...

Eii, pues si os ha gustado el "Freddie", teneis que subir el Tagamanent. Ufff, menudo puertaco. Solo tiene unos 8kms, pero se hacen larrrrgos, muy larrrgos, creeme.
El Freddie es mas escalonado, rampas duras intercalando con descansillos, pero el Taga.....no deja respirar hasta casi al final.
Os puedo enseñar donde empieza.....y subis solos, jajajaja

Cristian ha dit...

jajajja, Noe, lo tendre en cuenta.....pero joder....si encima no tiene descansillos.....

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS