dimecres, 6 d’abril del 2011

Com que no tothom segueix el Facebook, val la pena recordar que dilluns passat ja van obrir-se les inscripcions a TRACKS DEL DIABLE NON STOP 2011. Sembla que desprès de la bona acollida de l'any passat en general, aquest any s'esgotaran les places reservades que hi han per inscripcions, o sigui, que els que tinguin ganes de patir el dia 4 de Juny, ja saben que han de fer.....i que cosnti, que si, que el que ompli les dades per la Inscripció, ha de saber que patir, es una de les coses que entren en Joc aquest dia, a part esclar, del repte personal de cadascu.
Pel que fa a lo mes proper, els que toca es fer Cervera aquest cap de setmana. Personalement m'he plantejat la setmana amb calitat, però intentant posar-la a principi de setmana, o sigui, dimarts i diemcres, i plantejar el final de setmana mes com a Fons, volum, vaja, i sobretot intentant reposar i dormir tot el que es pugui, que com vaig veure dissabte passat ( serà que no es obvi ) si no arribes descansat als dies de canya, ja pots anar fent, i diumenge, serà un dia de molta canya. Espero que fagi bon temps, però amb els dies que ens esta regalant l'anticicló que tenim al damunt, segurament serà aixi!
Tambè, pels que teniu algo pendent, la roba d'estiu divendres serà aqui ja! per tant, el cap de setmana de sol que ens espera, es podrà estrenar ja, que alguns ja en tenen ganes desde fa dies.
Per avui ja n'hi ha prou, qui tingui ganes, ens veiem avui a Bellmunt! que es dimecres, i fa moooooolt bon dia!

2 comentaris:

Ada Xinxó ha dit...

Cristian, nosaltres aquest cap de setmana estarem per aquí! Ens llencem a provar la Tracks dels Volcans! yuhu!

Cristian ha dit...

Ara ho veig!!,! Es que no pareu!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS